Is it an american thing?

gabcake

New member
Is it an american thing?

Hi guys, I need some cultural perspective on my experiences lately.. I've been calling people from babysitting adds, trying to find a few reliable responsible people to babysit, (so we can go out to a lesbian party once in a while and have a life!!). And people, either never call me back, or call back and מבריזים last minute..in general I would say avoid communication, and are not honest and straight forward. What is it with people?!?!! I don't like to make generalizations, but I can't help but hear the little voice say ..in Israel this wouldn't happen..people would communicate better.. Is this an American thing or what?​

TrigATUSA

New member
לא נשמע לי מוכר

ההסבר היחיד שעולה על דעתי שמשהו במבטא שלך/באופן שבו את מתקשרת מרתיע את האנשים שאת מדברת איתם, ואמריקאים אכן לא יגידו לך בפרצוף "את נשמעת לנו מוזרף לא רוצים לעבןד איתך" אלא יעדיפו להימנע מעימות ישיר

TrigATUSA

New member
ואגב,

לא באמריקה ולא בכל מקום בעולם הייתי משאיר את הילדים שלי לבד בחברת אנשים זרים שמצאתי במודעה בעיתון אך ורק אפשרי אם עובדים עם סוכנות או אם מוצאים מישהו דרך המלצה של חברים

gabcake

New member
relax..

לא השארתי את הילד עם אדם זר.. אני בתהליך חיפוש. אחרי שמוצאים מישהו מראינים אותו, מבקשים המלצות.. מבלים זמן איתם ועם הילד לבדוק התאמה.. וזה לא מודעה בעיתון חלק היו מcraig's list, חלק דרך מכרים..ואיו לי מבטא זר..

TrigATUSA

New member
אה, אז אם זה מ Craiglist זה בטח

בסדר אני מניח שזו החלטה אישית מה ה Comfort zone של כל אחד בנושאים כאלה של בטיחות אני חושב שהמלצות אפשר לזייף ב 2 שניות, לכן אני באופן אישי חשדן כלפי המלצות השאלה המקורית שלך קשה, ואין לי תשובה טובה יכול להיות שסתם היה לך מזל רע אולי המקורות שאת עובדת איתם לא ממש טובים אבל אם אני צריך לבחור בין "לכל האמריקאים יש בעיות" לבין "את עושה משהו לא נכון", אזמבלי להכיר אותך בכלל, ורק על פי השכל הישר אני נאלץ לבחור באפשרות השנייה

ro99

New member
אני נוטה להסכים עם Trig

קודם כל, הרעיון של להשאיר ילד עם אדם זר לא מסתדרת לי בראש. וכן, Craig's list זה אדם לא מוכר. זה לוח מודעות! מילא, אם היית פונה לסוכנות שבה יש לך guarantees שמשהו בדק לעומק אם המלצות הן אמינות או לא, אבל סתם כך? תסלחי לי, אני לא מתכוונת שזה ישמע כהתקפה אישית, אבל בשום פנים ואופן לא! אין לך שמץ של מושג מי באמת שם. ואם את כבר עכשיו לא מסוגלת לסמוך עליהם שיתקשרו בחזרה וכו' אז מה בדיוק אצלם כן גורם לך לסמוך עליהם לשמור על הילד שלך? בייבי סיטר זה רק ממקורות באמת מהימנים ו/או מכרים או מומלצים של מכרים. את חושבת שאפילו אם תשארי איתם (אחרי ההמלצות, מזוייפות או לא) אז הם עד כדי כך אהבלים בכדי להראות לך בדיוק את כל הסטיות שלהם בפניך? וגם אני מצטערת אבל אם אני צריכה - מבחינה לוגית בלבד, כי אני לא מכירה אותך - להחליט היכן הבעייה, אצלך או אצל כל השאר, אז אני גם שם מסכימה עם טריג. תגידי, שאלת אמריקאים לדעתם? אולי תעשי עליהם dry run של איך את מתקשרת עם האנשים בטלפון ותראי מה להם יש להגיד בנושא? אבל בכל מקרה, תרדי בבקשה מהודעות ותחפשי בייביסיטר מהימן!

Noile

New member
בייבי סיטר

אני בד"כ לוקחת כבייבי-סיטר או לפי המלצות של חברים, או בנות שעובדות בגן שהילדים הולכים אליו או בנות של חברים. יש גם הרבה מטיילות ישראליות במלבורן ודי הרבה ישראלים לוקחים אותם לבייבי סיטר, למרות שאני אישית אקח מטיילת רק אם קיבלתי עליה המלצה מחברים אחרים. לא מציעה לך לקחת באופן אישי את נושא ההברזות, ודרך אגב הבחורה היחידה שזכור לי שהבריזה היא דוקא בת של ישראלים...

gabcake

New member
Thanks for the feedback..

I hear your point about the ads, and I guess I shouldn't overestimate my intuition when it comes to judging characters (although it had served me well in the past). In the mean time, we are still spending Friday nights at home...​

ro99

New member
רעיונות ../images/Emo95.gif

אין שכנים ו/או חברים שיוכלו לשמור על העולל מפעם לפעם? אין זוגות אחרים עם ילדים שאפשר להתארגן ביחד ולעשות מין תורנות שמירה של (נגיד) פעם בחודש? אין אירגון אמהות לסביות עם המלצות/קשרים קצת יותר מהימנים מלוח מודעות? אין צורך לוותר על החיים רק בגלל שאפשרות אחת התגלתה כבלתי מתאימה.
הייתי מתנדבת בעצמי, אבל אני גם לא אמינה וגם קצת רחוקה.

gabcake

New member
Thanks RO

I would trust you בעיניים עצומות..there must be something wrong with my intuition ha?
I didn't give up on life yet...thanks for the ideas.​

למעלה