IRRESISTABLE

Ellis Murphy

Well-known member
יש לה גוף סקסי אבל חרקתי שיניים ולא הראיתי סימן
ויש לה ציצים לא גדולים וזקורים כאלה דרך השמלה כמו שאני אוהב...
ויש לה ריח נעים....
על כל זה איך שהוא אני מצליח להתגבר.
אבל מאז שהיא סיפרה לי שיש לה תו נכה חניית לשתי מכוניות מטעם קרובת משפחה קיבלתי מה זה זקפה בלתי נשלטת ולא מפסיק לפנטז עליה....

מה עושים?

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
ויש לה ריח נעים....
אבל מאז שהיא סיפרה לי שיש לה תו נכה חניית לשתי מכוניות מטעם קרובת משפחה קיבלתי מה זה זקפה בלתי נשלטת ולא מפסיק לפנטז עליה....

מה עושים?
עצוב שזה מה שגורם לך לזיקפה.

doriangray011

Well-known member
ויש לה ריח נעים....

מה עושים?
זה פשוט פשע.
כן היא נראיית טוב, מגרה ואולי גם מפלרטטת והשדיים שלה מדהימים ועוד ועוד.
זה לא חשוב.
חשוב שאתה ועוד רבים אחרים וביניהם עלמת החן נושאת התו מנסים ומשתמשים ב״תו נכה״ בלי הצדקה.
שאתה חונה בחנית נכה בלי צורך פיזי אמיתי אתה חוסם את החניה לנהג/ת שעבורם כמה עשרות מטרים של הליכה קריטים ולא פעם כרוכים בכאבים.
מציע לך להתמקד במה שחמודותיה של הגברת מבטיחים (בפנטזיה כמובן) ולא בתפיסת מקום חניה.

דקל נור*

Well-known member
למרות שנכנסנו לספטמבר, הפורום ממשיך את עונת המלפפונים. הייתי מספרת על הבילוי יוצא הדופן של בעלי אתמול אבל מרגיש לי שהוא קורא אותי פה, אז אצנזר מעתה יותר.

אישון34

Well-known member
למרות שנכנסנו לספטמבר, הפורום ממשיך את עונת המלפפונים. הייתי מספרת על הבילוי יוצא הדופן של בעלי אתמול אבל מרגיש לי שהוא קורא אותי פה, אז אצנזר מעתה יותר.
אין רגע דל.

ועכשיו הרגעים היחידים הנשיים פה - ימנעו מאיתנו?

אישוניאיש.
סקרן.

doriangray011

Well-known member
אתה לא בכיוון. הוא יספר פה שאני עצלנית, גרגרנית, חפיפניקית, נוחרת, מפוזרת, פדלאה, לא יודעת לשקר ועושה בושות בכללי.
סתם יהרוס את תדמית הפאם פאטאל שבניתי לי כאן בעמל רב.
אלו ממש כל התכונות שאני מחפש באשה. אז למה לא אמרת?

מאלף שבלולים

Well-known member
אתה לא בכיוון. הוא יספר פה שאני עצלנית, גרגרנית, חפיפניקית, נוחרת, מפוזרת, פדלאה, לא יודעת לשקר ועושה בושות בכללי.
אפשר להרגע.
הרוב המוחלט של הנשים כאלו. שכחת להוסיף לרשימת המעלות שלך שאת שוכחת לחזור אל מי שהתקשר ולא יכולת לענות....

Ellis Murphy

Well-known member
נוחרת זאת בעיה.

למעלה