Iron Lion Zion למישהו יש מושג איפה אני יכולה למצוא את התווים של השיר הענק הזה לסקסופון?? תודה רבה !
נ נג היפה New member 19/4/07 #1 Iron Lion Zion למישהו יש מושג איפה אני יכולה למצוא את התווים של השיר הענק הזה לסקסופון?? תודה רבה !
B bigwill New member 19/4/07 #2 ../images/Emo207.gifאם כבר מוזיקה../images/Emo168.gif אני מחפש בנרות אקורדים לשירים של אירל צ'ינה סמית'... אם למישהו יש מושג או סתם בא לו לעזור לי לחפש - יתקבל בברכה =]
../images/Emo207.gifאם כבר מוזיקה../images/Emo168.gif אני מחפש בנרות אקורדים לשירים של אירל צ'ינה סמית'... אם למישהו יש מושג או סתם בא לו לעזור לי לחפש - יתקבל בברכה =]
S s h i d a n New member 19/4/07 #3 האתר הזה יעזור לכם http://www.broz-reggae-tabs.com/tab_post/liste_artiste.php
נ נג היפה New member 19/4/07 #5 תודה, אבל... אין שם מה שאני חיפשתי וגם בקושי יש שירים שיש בהם תווים לסקסופון... מישהו אחר? הצעות?
F fleaboy New member 21/4/07 #7 התוים שכחתי באיזה טרנספוזיציה זה סקסופון... אז כתבתי רגיל ותעבירי בעצמך :] בהצלחה ולא היה לי כוח לכתוב את כל מה שהוא עושה שם בסוף... אז זה רק הפזמון, והסולו...
התוים שכחתי באיזה טרנספוזיציה זה סקסופון... אז כתבתי רגיל ותעבירי בעצמך :] בהצלחה ולא היה לי כוח לכתוב את כל מה שהוא עושה שם בסוף... אז זה רק הפזמון, והסולו...