IROBOT לקנות או לא?

אוצה

New member
סליחה, אבל את טועה ומטעה! רומבה ואיירובוט זה

אותו הדבר.
אז את מדברת כל כך בבטחון אבל תבדקי את מסד הנתונים שלך קודם...
לחברים שלנו יש איירובוט (=רומבה) הרבה זמן. הוא מתקלקל והוא לא עובר יותר בכל החדרים והוא נתקע וצריך לקחת אותו פיזית ולהעביר אותו.
ורק שלשום הוא התקלקל... והתיקון יקר מאוד. אז חוות הדעת של אותם חברים היא שעדיף לקנות רובוט זול יותר ולשים כמה ברחבי הבית כי הוא יעבור יותר פעמים על החדר וינקה לא פחות טוב מהאיירובוט (=רומבה) היקר.
זו דעתם. take or leave it.

ונכון- הניטו מעולה! אבל אני לא אקנה אותו בארץ. יקר פחד.

iditush forever

New member
שוב פעם את טועה

אולי הוא לא עובר בין חדרים שהוא מקולקל! אבל שהוא תקין עובר בין כל החדרים בלי שום בעיה.
ונכון התיקונים יקרים ולא שווה לתקן אז כדאי להשקיע ברובוט חדש.
ושוב זאת אני, לא הייתי מסתמכת על חוו"ד של אחרים, והרובוטים הזולים האלה לא שווים את הכסף שהוציאו עליהם.
עדיף ורצוי להשקיע באחד יקר ואיכותי, ולא בזול, אבל זאת אני.

אוצה, את טועה.

רומבה תקינה עוברת בין החדרים, ודאי שעוברת. אם לא רוצים שהיא תעבור צריך לסגור לה את הדלת או להעמיד "קיר וירטואלי".
רומבה מקולקלת... well, היא מקולקלת.
יש לי רומבה (הדגם הכי הכי פשוט) כבר שנתים וחצי, טפו טפו טפו חמסה מלח מים שום בצל - לא התקלקלה מעולם.
אולי החברים שלך לא מקפידים לנקות/לתחזק אותה מספיק?

straw berry1

New member
יש לי שאלה

האם רומבה ואיי רובוט הם מנקים את האבק בלבד?
שמעתי שיש שואב שהוא גם שוטף את הבית ידוע לכן איך קוראים לו?

אוצה

New member
אני מסכימה שהאיירובוט והניטו מעולים

אבל הם מאוד יקרים.
אבל מכאן ועד להגיד שהאחרים ממש גרועים באופן גורף... אפעס, קשה לי עם הגישה הזו.
תבדקי חוות דעת של נסיינים אמיתיים ברשת (בישראל ובעולם) ותראי שיש תחליפים לא רעים כל אחד לפי התקציב שלו.

"ממש גרועים"... יחסית למה? מישהו שהחזיק רומבה או ניטו והחזיק רובוט אחר?
באותו תקציב?
באותו הספק?
זה כמו להשוות בין מכונית מרוץ- מכונית מנהלים- מכונית משפחתית- וסמארט. קצת, קבל קצת, שונה בקלאס, לא?!

ונכון, רובוט לא עבור לעבור בין הקומות (ברור, לא?), אבל יש טענות שגם הרומבה האגדית נתקבעת בחדר (הרי הוא עובד לפי שיטה של סריקת התקרה וכן, גם לו יש באגים, מסתבר).
[ושלא יובן לא נכון, אין לי מניות בשום חברה מתחרה, ואני עדיין מתה לקנות רובוט על כמו הניטו או הרומבה- רק הבעתי דעה אחרת מהקונצנזוס פה. קצת ביקורתיות, אנשים. קצת].

iditush forever

New member
בפעם האלף הרומבה איננה נתקעת בבית!

תפסיקי לפזר דיסאינפורמציה, שברור מאליו שאין לך ידע ומושג בתחום הזה.
היה לך אי פעם רומבה בבית שניקתה? את אומרת שלא ומסתמכת על דיעות של אנשים אחרים.
אני מדברת על נסיון שלי ושל בני משפחתי שמשתמשים במכשיר הזה לא מעט זמן והרומבה לעולם לא נתקעה.
בואי אלי הביתה ותראי איך הרומבה עובדת כמו חיה רעה ולעולם לא נתקעה.
חוו"ד של נסיינים ברשת לא מעניינות אותי, אני מסתמכת על חוו"ד של אנשים מהחיים שלי.
אוי ואבוי אם אתחיל להסתמך על חוו"ד של זרים באינטרנט, ומי שעושה זאת הוא טיפש לדעתי.
אז חלאס עם הויכוח הזה כי רואים שאין לך טיפה של ידע בתחום הזה, להתווכח למען הויכוח עצמו וחס וחלילה להודות שטעית.
זה לא יהרוג אותך ולא יהפוך אותך לפחות צודקת, אולי קצת ליותר חכמה, קחי זאת לתשומת לבך.

אוצה

New member
יו, את בחורה בוטה ולא נעימה (אני משתדלת לא

לקלל אותך במילים קשות יותר שעומדות לי על הלשון)!!!!!

צורת הדיבור שלך לא נחמדה, לא נעימה ובטח לא תורמת לתרבות הדיון פה.
לו היית טורחת לקרוא שוב את מה שכתבתי הייתי שמה לב שאני מדווחת על חוות דעת של חברים שלי! לא "זרים ברשת"...
אני לא טיפשה. אולי את.
מצטערת.
לא יורדת יותר לרמה שלך.
שלום והלוואי שגם לא להתראות.
במילה אחת- מגעילה.

קחי את זה לתשומךל ליבך- את זו שממשיכה דיון שבכלל לא היה מעולם ויכוח והופכת אותו לויכוח.
Get a life !!!!!!!

שאלה טובה - והסיבות

יש לי אותו כבר 3 שנים
בחצי השנה הראשונה עשה עבודה מדהימה, נהנינו מכל שאיבה ומכל רגע במחציתו ואז התחילו הבעיות.

בהתחלה הוא ניקה פחות זמן ונתקע בחדרים בלי לחזור לעמדת הטעינה שלו אז אמרו לנו להחליף סוללה ואכן עשינו זאת.
ושוב חזרו החיים המאושרים עם רומבה.

אחרי עוד כמה חודשים הוא כבר ניקה פחות טוב, עשה יותר רעש ואז נאמר לנו שצריך להחליף את המברשות כולל התושבת - אז החלפנו.

אז אמנם הוא מנקה סביר אבל ממש לא כמו בהתחלה.

בפועל שילמנו עוד כסף על סוללה ומברשות כולל התושבת מה שייקר אותו מאוד והיום הוא כבר בקושי עובד ורוב הזמן תקוע איפשהו.

הוא מלמד לסדר כי צריך לדאוג שהרצפה/ שטיחים יהיו פנויים אחרת הוא מסתבך ורוב הסיכוי שבסוף היום הוא יהיה גוסס באיזה פינה שכוחת אל בבית.
אם מקפידים לנקות אותו כל יום- יומיים הוא סביר אבל עדיין סוג של שיעבוד.

כשהוא ניקה הוא ניקה מצויין ומקווה שאולי בקרוב נצליח איכשהו לחדש אותו ולקבל תוצאות קצת יותר טובות מבלי להחליף את שאר חלקיו.

תריצי חיפוש בפורום נשואים טריים, טחנו את

הנושא רבות. ממה שקראתי שם, הניטו הרבה יותר מומלץ.
והאמת, אני עדיין תוהה מה כ"כ מיוחד בזה ששווה לשלם כ"כ הרבה כסף על שואב?

אביeג7

New member
אני חושבת שאין תחליף לנקיון "אמיתי"

אבל הרבה אנשים שאני מכירה,משתמשים בזה בתור תחזוקה בין ניקיון "אמיתי" לשני..

אני לא חושבת שמישהו מצפה שזה יחליף נקיון

אמיתי
אבל זו נשמעת כמו עזרה שיכולה לעזור שיהיה נקי יותר (במיוחד לאנשים כמוני שיש להם חיות בבית וחצי שעה אחרי השטיפה והשאיבה פתאום רואים פרווה מטיילת בבית...)

אני מטאטאה 3 פעמים ביום!

הייתי שמחה אם מישהו היה לוקח ממני את המטלה המעצבנת הזו,
עוד שנה-שנתיים זה יקרה אני מקווה.

אני מטאטה לפחות פעמיים ביום, בוקר וערב קבוע

הכלב משיר המוני שערות.
גם אני חולמת על רובוט.
או מנקה בעירום

למעלה