IROBOT לקנות או לא?

dubit1234

New member
IROBOT לקנות או לא?

האם הוא באמת מנקה טוב?

יש דברים שהא לא מנרה?
אני שוקלת לקנות, בעיקר בגלל שערות החתולה שהתחילו לנשור....

בטח לקנות

YULI9

New member
אני מאוד מרוצה

יש לי את הדגם הפשוט ואין לי בע'ח כך שלא יודעת להגיד לגבי התמודדות עם שערות.
הוא מנקה הכל, צריך להכין לו את השטח, להסיר מכשולים ככל שניתן, לפעמים כשיש חוט או ניילון הוא מסתבך במברשת וצריך לשחרר אותו.
צריך לנקות את המברשות ואת מיכל הפסולות בערך כל 2-3 שאיבות.

YULI9

New member
את צודקת

בדיוק כמו אם העוזרת אם לא מכינים את הבית לפני העבודה פחות יעילה, אם רוצים שהרובוט ינקה טוב צריך שיהיה לו שטח פנוי, אם הוא נתקע כל הזמן במכשולים הוא מבזבז המון זמן וסוללה על לעקוף אותם.

אם הבנתי נכון צריך רק לדאוג שהריצפה תהיה

פנויה מחפצים

אני מתה לקנות אותו ובמיוחד בשבילו אני מתכננת לקנות רהיטים גבוהים כאלה, עם רגלים מוארכות וגבוהות... שיוכל לטייל לו בכיף גם תחתיהם

practical1

New member
זהו! זה בדיוק הענין אצלי,

שהרהיטים נמוכים עם מדרגות בדרך. אוף. מתה להחליף את כל הריהוט בבית רק בשבילו!!

practical1

New member
כן כן כן

בת דודתי סוגדת לו, הוא פשוט שינה את חייה (היא תמיד אומרת שבשבילה האיירובוט הוא כמו הקירבי בשבילי...

לו היה מתאים לבית שלי, הייתי קונה מזמן!!

בודאי לקנות

הבת שלי מפעילה אותו כל יום והבית מבריק. הוא מצויין. כמובן לתחזוקה יומיומית, לא במקום נקיון יסודי.

iditush forever

New member
בטח תקני

אין פה התלבטות אפילו, אני את שלי לא קניתי, קיבלתי במתנה מהורי שקנו אותו בארה"ב.
אין עליו, אני אומרת לך, המכשיר הזה שינה פה את החיים, כל בוקר הוא יוצא למסלול שלו בבית ומנקה וחוזר לתחנת עגינה שלו.
שאני חוזרת הביתה, אני מוצאת אותו מלא אבק בפנים, משמע הוא באמת מנקה ושווה את ההשקעה הזאת אם את שואלת אותי.

אוצה

New member
אני אגיד לך מה ענו לי חברים

שיש להם איי רובוט שנקנה בארץ - ללכת לקנות 3 רובוטים זולים יותר ולפזר אותם ברחבי הבית במחיר של איי רובוט אחד.
לפיהם, המחיר כל כך יקר פה (ושלא תביני לא נכון הם מרוצים מאוד) אבל הוא עושה רק חדר אחד וצריך להעביר אותו בין החדרים והקומות.
ההמלצה שלהם, שנשמעת לי הגיונית, לקנות כמה רובוטים זולים יותר ולהשתמש בהם במקביל.
אני בחיפושים כעת אחרי רובוט לא הכי דרעק אבל כזה שגם לא יעלה לי כמעט 3,000 ש". גם לי נשבר מהשערות של החתולות....
(שקלתי לקנות איי רובוט בארה"ב אבל זה כל כך כבד שויתרתי ...)

האיי רובוט עובר בין החדרים

לא ברורה לי הטענה שהוא עושה רק חדר אחד, מה פתאום? אצלנו הוא עובר מחדר לחדר ומטעין את עצמו בסוף.

iditush forever

New member
את טועה ומטעה

האיירובוט עובר בין החדרים, הוא לא מנקה חדר אחד וזהו וממש לא צריך להעביר אותו מקומות.
הרובוט שלי מטייל לו בין כל חדרי הדירה, אני רק מפנה לו את הדרך ורהיטים נמוכים אני מרימה למעלה על מנת שלא יתקע.
צריך להשאיר דלתות פתוחות, כי הרובוט לא פותח דלתות

שמעתי ביקורות ממש רעות על כל מה שהוא לא

אירובוט, מספרים שהם ממש גרועים...
בכל אופן הוא אולי לא יכול לעבור בין קומות אבל לפי הסרטונים שראיתי בהחלט אמור לעבור בין החדרים

iditush forever

New member
באמת? כל מי שאני מכירה שיש לו איירובוט

מרוצה עד השמיים, לי, להורים שלי, לזוגות חברים, כולם ממליצים עליו ואין תלונות.
מה שכן אני יכולה לומר זה שהרומבה היא על הפנים והרובוט שלהם נתקע כל הזמן ושוכח לחזור לתחנת עגינה שלו. היה אותו להורי עד שהם החליפו לאיירובוט, וממנו הם ממש לא היו מרוצים. יש גם את הניטו, שזה הרובוט היפני שאומרים ששם את כל הרובוטים האחרים בכיס הקטן, אממה הוא יקר בטירוף.

כתבתי כל מה שהוא לא אירובוט

על אירובוט אני שומעת רק ביקורות טובות, על כל השאר ממש גרועות... פשוט כי אוצה רוצה לקנות רובוט שהוא לא אירובוט. הפרשי המחירים גדולים אבל אם יש משהו שהמליצו לי שוב ושוב לא לחסוך בו זה האירובוט

על הניטו לא שמעתי

iditush forever

New member
אהה לא שמתי לב

תגגלי על חב' בשם NEATO, זאת חברה יפנית שמייצרת שואבים רובוטיים בשם רובוטריקס

הם מומלצים מאוד אך יקרים מאוד, הם פחות נמכרים בארץ זה רובוט שיש לו יותר שוק בחו"ל.
ההפרשי מחירים בין הרובוטים מאוד גדולים, יש פשוטים שמתחילים ב-1500 ש"ח ויש כאלה שמגיעים ל-3000 ש"ח ואף יותר.
אם כבר אז לקנות אך ורק את ה-IROBOT המקורי.

למעלה