IRIVER H320 מספר שאלות

lior297

New member
IRIVER H320 מספר שאלות

אני כמעט בטוחה שיש לי גרסה ארופאית (לפי תכולת הקופסא, וגם במפרט באתר של "באג" למרות שקניתי ישירות מהחנות) א. איך אני רואה סרטונים? ב. הייתי אמורה לקבל תוכנה מסויימת? ג. העברית מופיעה כקווים כך: ____ _______, מה עושים כדי לשנות? תודה.

salinasg

New member
לא יודע

אני מזה לא מבין בזה רק בטוח שעשית קניה טובה. Iriver פשוט חברה מצוינת. אני חושב שהיית אמורה לקבל תוכנה מסויימת, אבל הגרסה האירופאית אמורה לשמש גם כדיסק און קי אז תוכלי להעביר קבצים גם בלי תוכנה. אני חושב שהנגן הזה פשוט לא תומך בעברית ושיש איזשהו עדכון שאפשר להוריד אבל יותר מזה אני לא יודע. בהצלחה ^_^

stardust19

New member
תשובות :

1) את צריכה להוריד את העדכו 1.28 . 2) את צריכה להוריד תוכנה מיוחדת כדוגמת IRIVERTER . 3) להשתמש מחשב בתוכנה כמו "הפוך על הפוך" או flipflop . את התוכנות והעדכוני נין להוריד מהפורום של ארקדיה ...

stardust19

New member
נו בחייך- אתה כנראה ישנוני היום ../images/Emo22.gif

זה מה שכתבתי בתשובה הראשונה שלי-

weird dust

New member
את האמת זה קרוב

בגלל זה אני כמעט ולא עונה. כל היום ההיתי על תקן נהג ואני חצי מת.

lior297

New member
אמממ

עדכון גרסא מוריד אחריות? ומאיפה מורידים אותו? (ואת התוכנה שצריך?) וכן אני יודעת שלא שרשרתי נכון

weird dust

New member
תשובות

אם יודעים למה לא לשרשר ישר?
בכל מיקרה: 1) עדכון גירסה ישראלי או רגיל? רגיל לא מוריד אחריות, עברית זה שנוי במחלוקת. 2) אנגלית מתוך קישורי הפורום יש שם מקום להורדות, עברית זה מחתרתי מידי אז אין ממש איפה להוריד כראוי. 3) תוכנה למה? אני לא ממש הבנתי בדיוק על מה אנחנו מדברים.

lior297

New member
עדכון גרסא

פשוט להוריד ולהעביר למכשיר ואז להפעיל אותו דרך הbrowser? תוכנה שהייתי אמורה לקבל עם הנגן? איי ריבר פלוס? "2) את צריכה להוריד תוכנה מיוחדת כדוגמת IRIVERTER "? תודע

weird dust

New member
על איזה נגן מדברים?

למה ב300 אף אחד לא מגיע בחיים לברווזר - מגיעים אבל כמעט שלא. ב10 זה בילט אין.

stardust19

New member
כי לא ממש צריך שמה את ה BROWSER

יש את התפריט והוא די נוח לטעמי...אני מסדר הכל על המחשב איך שאני רוצה ותוך כמה שניות הכל מועתק למכשיר שנהדר הזה H320

weird dust

New member
העידכון הוא רגיל

ואין פלייב מברווזר, כי זה תמי במצב ברווזר! הברווזר בנגן כאן משמש להעתקה, מחיקה ובעיקר בשביל ה-USB OTG.

lior297

New member
תודה הסתדרתי

לא הייתי צריכה להעביר לברווזר, רק לפני שעידכנתי את הגרסה, הקבצים של הavi לא הופיעו תחת "מיוזיק" אז ניסיתי דרך הברווזר וזה לא עבד. עכשיו זה בסדר גמור. ומדובר ב300.

למעלה