iriver וחברים

naomiki

New member
iriver וחברים

שלום, מכיון שאבי נמצא בניו יורק החלטתי לציידו בהוראה להביא לי נגן. הדרישות הן 20-30 ג'יגא, חיבור לרכב, חיבור למחשב, חיבור למערכת. האם רק אייפוד ניתן לחבר לרכב (יש לי דיסק, ללא יציאות, לכן אצטרך את האייטריפ)? איזה אביזרים יש ואיך הם נקראים לחיבור לרכב של נגנים אחרים? כיצד אפשר לחבר נגנים אם אין לי USB2 במחשב (כולל אייפוד)? ולסיכום, על איזה נגן הייתם ממליצים (שיענה על הדרישות שרשמתי)? תודה על העזרה ושבת שלום.

bitonano

New member
השאלה היא...

האם אתה צריך פיצרים נוספים כמו הצדת תמונות, רדיו, הקלטה או וידאו? אם לא קח אייפוד ואם עולה אותו דבר אז H320 שבעל פיצרים. אם אתה רוצה ופיצרים ומוכן לשלם על הטוב ביותר קח X5.

naomiki

New member
אבל...

איך הוא מתחבר למחשב? לאוטו? כמה עולה? ולמה עדיף על האייפוד?

bitonano

New member
תשובה.

יש חיבור למחשב בכל הנגנים כי איך אתה אמור להעביר שירים? חיבור לאוטו יש כמה אפשרויות שביניהם משדר FM כמו ה-iTrip, אם יש לך קלטת אז יש קלטת מיוחדת שיותא ממנה כבל שאתה מחבר לחיבור אוזניות. עולה בארץ כמו האייפוד בערך אני חושב (H320), בחו"ל לא יודע). עדיף על אייפוד כי יש לו: 1. רדיו. 2. הקלטה. 3. הצגת תמונות. 4. הצגת וידאו. 5. קריאת טקסט (גם לאייפוד יש אני חושב אני לא בטוח). וגם לו יש עיברית "פיראטית".

naomiki

New member
אז...

יש חיבורים שאינם usb2? מהם? ולאוטו יש לו משהו כמו אייטריפ רק עם שם אחר ?(כי יש לי רדיו דיסק בלי יציאות)

weird dust

New member
יש כל מיני מכשירים שמשדרים

פשוט צריך לבקש FM טרנסמיטור מהמוכר. מה שכן גם לאייריבר יש אחד. אני לא ממליץ על השיטה הזאת היא לא משהו. גם לאייפוד יש עברית לא חוקית אבל היא מסירה את האחריות. תבדוק מאחורה אם יש לך כניסה של ליין אין או אם אתה יכול לחבר צ'יננג'ר ואז גם אפשר לחבר. ויש פייר וויאר שהוא לרוב באייפוד.

למעלה