ircd

JuStSoMeOnE

New member
ircd

אני צריך ircd ללינוקס מי שימצא לי זה יהיה פשוט מעולה !!! ובבקשה לי כאילו שלא יהיה קשה לבין איך להוריד (אני והמוח ה***) בבקשה :)

havlaz

New member
אתה צוחק

נכון? הIRCD בראשונה הוא ללינוקס, הגרסאות וינדווס זה סתם תוספת חמודה ולא יציבה. אנריל בן היחידים המוציאים גם גרסת וינדווס בהמוט וכאלה הם ללינוקס בלבד.. בכל מקרה, אנריל או בהמוט יעזור לך במקרה

JuStSoMeOnE

New member
אבל

לפי מה שהבנתי בללינוקס אי אפשר להפעיל קבצים של exe והאנריל הוא בסיומת exe ... אז אני כבר לא יודע ... אפשר הסבר איציק ?

havlaz

New member
תסתכל בהורדות

יש לך גרסת לינוקס, וגרסת וינדווס

PenguiNet

New member
קטע שלא הבנתי במכתב שלך

"לפי מה שהבנתי בללינוקס אי אפשר להפעיל קבצים של exe" אתה מתכוון להריץ UNREADL IRCD בלי לדעת להשתמש ממש בלינוקס ?!

poet

New member
לדעתי כדאי שתשאר על ווינדוס

בשביל להריץ IRCD על לינוקס צריכים רמה בסיסית של ידע במערכת ההפעלה . מסוכן נורא להריץ שרת ובמיוחד IRC מבלי לדעת איך לקנפג אותו (למרות שלפי ההודעה שלך לא ניראה לי שתדע לקמפל אותו ) יש מספיק שרתים טובים לווינדוס שהם יציבים לא הרבה פחות מלינוקס , (אני משער שברמות שאנחנו מדברים עליהם , אתה לא הולך להכניס 50 אלף איש לשרת שלך). בכל מקרה אם אתה כל כך נחוש בדעתך אז תתקין למרות שאני מעדיף את HYBRID מאשר אנריל , תעשה את זה עם חבר שמבין או פשוט תקרא , יש המון דוקומנציה לגבי הדברים הללו.

למעלה