IQ

AnarchistPhilosopher

Well-known member
IQ

אני בדיוק מאזין עכשיו לקטע קצר מהאתר שלהם מהאלבום החדש בשם חומר אפל (בעיקרון אני אוהב את השיר you never will וגם שאר השירים טובים מאוד מהקצת ששמעתי), רציתי לדעת אם ניתן בכלל למצוא אותם בחנויות לא-אזוטריות כמו טאוור רקורדס או צליל (לא נראה לי סביר, בכל אופן זה לא ג'נסיס או yes)? וחוץ מזה מה אתם ממליצים לקנות מלבד dark matter? (ואל תגידו כל האלבומים שלהם, אין להקה שכל האלבומים שלהם מיוחדים ושונים זה מזה או לפחות זה מיתוס שאני מכיר (-: ).

Rudess

New member
IQ

אני ממליץ על האלבום הכפול SUBTERRANEA, וגם על ה- DVD שלהם שיצא לרגל 20 שנה לקום הלהקה.

AnarchistPhilosopher

Well-known member
תודה על ההמלצות... (-:

נראה לכם שיש סיכוי שאמצא את האלבומים או ה-dvd בחנויות כמו טאוור רקורדס או צליל? (בקשר לdvd יכול להיות שאמצא את זה בלייזר קלאב אבל מה בקשר לאלבומים?).

Rudess

New member
תשובות

אלבומים ו-DVD תוכל למצוא ב: www.lasercd.com www.amazon.com www.ebay.com לגבי הדי וי די, יכול להיות שיש בלייזרקאלב, לא בדקתי האמת. קשה לי להאמין שיש אלבומים שלהם בארץ בטאוור רקורדס או צליל, תנסה באוזן השלישית או בקצת אחרת. פשוט תשווה מחירים ותראה איפה הכי זול ומשתלם לך להזמין.

sixkiller2003

New member
לפי דעתי..

התקופה הטובה שלהם (וגם כן של מריליון על אותו משקל היא שנות ה80 המוקדמות...) לכן אני ממליץ על the wake

Rudess

New member
לפי דעתי

הם כל הזמן נשמעים כאילו הם עדיין בשנות ה-80, להבדיל ממאריליון שזנחו את הסגנון והסאונד שהיה להם בשנות ה-80, ונחלשו מאז עזיבת פיש. לי יש את THE WAKE וגם את Tales from the Lush Attic - אלבומיהם הראשונים, אבל עדיין אני נהנה יותר מאלבומים כמו DARK MATTER ו- SUBTERRANEA. דרך אגב, SIXKILLER, ראית את הדי וי די? הוא ממש מעולה.

sixkiller2003

New member
את הדיוידי לא...

הם אם הוא לרגל 20 שנה להקמה בטח יש שם דברים מכל הזמנים.. איך הוא באמת ואיך קוראים לא אגב?

Rudess

New member
די וי די

IQ - THE TWENTIETH ANNIVERSARY SHOW, די וי די כפול מעולה עם המון קטעי בונוס וצ'ופרים, סה"כ כ- 230 דקות של הנאה צרופה.

Rudess

New member
יש לי מצב

בדיוק קיבלתי אותו השבוע :) וגם זה אחרי בקשות והפצרות רבות :) תוכל לרכוש אותו דרך www.lasercd.com, עולה 28 דולר, אבל שווה כל סנט!

Rudess

New member
רשימת השירים

Tracklist: Disc 1 01. Awake And Nervous 02. The Thousand Days/The Magic Roundabout 03. Erosion 04. State Of Mine/ Leap Of Faith/Came Down 05. The Seventh House 06. The Narrow Margin (middle section) 07. Human Nature 08. Capricorn 09. Just Changing Hands 10. Guiding Light 11. Headlong 12. The Last Human Gateway Disc 2 Encores: 01. Subterranea 02. Jet 03. Crazy Horses 04. The Wake 05. Mamma Mia/Out of Nowhere The Lens: 01. Sleep Until You Wake 02. Choosing A Farmer (Pt 1) 03. Of Tide And Change Intro and Outro films - Access All Areas (tour diary) - Cookie Cam (hot drummer action!) - Stage Set-up (time-lapse) - Photo Gallery

sixkiller2003

New member
רשימת שירים מפוארת...

גם ביקורות לא רעות מתרוצצות באינטרנט... אבל 28 דולר (בטח גם לא כולל דמי משלוח...)... :( כשימאס לך מהעותק שקיבלת אני אשמח לקנות אותו ממך..

Rudess

New member
אחלה אחי

לא נראה לי שיימאס לי מהר בחודשים הקרובים, אבל WHO KNOWS? :) כשארצה למכור את זה, אפנה אליך ראשון.

למעלה