Ipswich אנגליה

arzachel

New member
Ipswich אנגליה

שלום לכולם יש לי הצעה לעשות רילוקיישן ל Ipswich באנגליה.. (אני עובד בהייטק) אני שוקל את זה ברצינות.אבל אין לי מידע על המקום ואני לא מצליח למצוא מי יודע מה באינטרנט. מישהו מכיר את המקום? ממה שהבנתי זאת עיירה בריטית אפרורית וטיפוסית.. חשוב לי שבמקום יהיה סוג מסויים של חיי חברה מאחר שאני מגיע לבד.. אם מישהו יכול לתרום כל מידע כלשהו לגבי המקום אני אשמח ..:) למשל חיי חברה, האם יש אוניברסיטה באיזור? בנוסף - כמה שאלות - מישהו יודע מה נהוג מבחינת תנאי שכר ברילוקיישן? אין לי שמץ למה לכוון. ובנוסף, מה אמורות להיות העלויות באיזור? של לשכור דירה למשל..וכו'. תודה מראש =)

גוזליה

New member
שלום../images/Emo13.gif

מקום טוב להתחיל ממנו הוא http://www.upmystreet.com/ipswich.html יש כמה קולג'ים בסביבה יש שם פחות או יותר עלויות של שכירות ורכישת בתים. מבחינת תנאי שכר ברילוקיישן- תלוי באיזו משרה
אין דין משכורת אחות עם שנתיים נסיון כמשכורת מהנדס תוכנה עם תואר שני ו12 שנה נסיון וכו' וגו'. מה שכן, אם אתה עושה רילוקיישן נהוג לתת מענק רילוקיישן לכל נושאי המעבר הראשוניים- רכישת ציוד ראשוני, טיסות, ויזות וכיוב'. הסכומים משתנים מחברה לחברה, ומכתיבים לעיתים תנאים (למשל: אם תחזור לארץ תוך פחות מזמן X תצטרך להחזיר אחוז Y מהכסף וכיוב'- תברר בחברה בה אתה עובד, אני משערת שאתה לא האדם הראשון שעשה רילוקיישן מאצלם...). ממליצה לך להתיידד עם גוגל- לחפש אתרי סוכנויות נדל"ן באיזור, לחפש את המשרה שלך באתרי חיפוש עבודה ולראות מה המשכורת המוצעת למישהו עם נסיון/השכלה כמו שלך, להכנס לסופרים (טסקו, סיינסבורי, אסדה) ולעשות סל קניות "רגיל" שלך (כלומר קניה רגילה- חלב, לחם, ביצים, מה שאתה רגיל אליו), וכיוב'- ככה תוכל לדעת פחות או יותר כמה תעלה לך מחייה ממוצעת (בלי בילויים ותוספות) לחודש. לכל שאלות נוספות, אנחנו פה וברוך הבא

למעלה