iPod Photo עם טטריס

benler

New member
iPod Photo עם טטריס

מסתובבת ברשת שמועה על הוספת טטריס לגרסת התוכנה הבאה של iPod Photo. בן

AGENT SHESH

New member
טיפשי לחלוטין,

הייתי מעדיף שיתמקדו בדברים חשובים יותר.. יש טטריס כבר בלינוקס.

benler

New member
מה יהיה ???

כל הזמן אתה מזכיר לנו לינוקס פה ולינוקס שם. זה לא ברור לך ש 99% מהמשתמשים לא יתקינו לינוקס על ה iPod שלהם ? תוספת יכולות מובנות ב iPod משמחת משתמשים רבים שאין להם סבלנות להתעסק עם החלפת Firmware, בעיקר כדי להשוויץ שהם עשו את זה (אני אישית, כאיש מחשבים הייתי יכול להתקין לינוקס, אבל אני רואה בזה בזבוז זמן טוטאלי). תהנה מהלינוקס שלך ותפסיק לחשוב שאתה יותר מוצלח ממי שוויתר על התענוג המפוקפק הזה. בן דרך אגב, האם בכלל יצאה גרסץ production ל iPods 4G ?

AGENT SHESH

New member
אוקיי, בוא נבהיר משהו:

הנקודה שלי פה היתה זה שעדיף שהם יתמקדו בדברים חשובים יותר מאשר במשחקים. עכשיו - לא אמרתי, לא רמזתי, ואני אפילו לא חושב שיש בי משהו יותר מוצלח בגלל האייפוד לינוקס, אבל אני בהחלט דוגל במערכת הזאת, שמהווה פיתרון למי שרוצה תוספת משחקים לאייפוד. אה - וכן, יש גירסא שרצה בG4, יש לי אותה. גירסא רשמית? לא, עדיין לא יצאה.

amirxbox

New member
מה היתרונות בלינוקס ב IPOD???

מילא כל אחד היום חוץ מ IPOD מסתובבעם סלולרי משוכלל במיוחד חובבי טכנולוגיה כמו האנשים שיש בפורום.

LinkTree

New member
לינוקס זה עניין של יתרון

לינוקס זה עניין של יכולת - קרי "אם אפשר להתקין על זה לינוקס - אז מתקינים"

benler

New member
לבריאות

קראתי פעם על חוכמולוג שהריץ Web Server על iPod המריץ לינוקס. העולם מלא משועממים (וחלקם הגדול מעריצי לינוקס). בן

JaneLame

New member
אם כך, אני משועממת גאה.

דביאן לינוקס פה. על המחשב, עוד לא על ה-iPod.

Ubuntu כאן.

אני על Ubuntu Breezy (אמנם לא יציב אבל מעודכן) והשארתי מחיצת ווינדוז של 10 GB רק בשביל iTunes.

JaneLame

New member
אגב,

לא שווה להחזיק 10 גיגה ווינדוז רק בשביל ITUNES, כשיש תוכנה נהדרת כמו GTKPOD.

האמת שלא ניסיתי

אבל אני ינסה, אני פשוט מאוד אוהב את הממשק של iTunes, אבל אני ינסה את gtkpod.

benler

New member
הם מתקדמים במה שימכור יותר מכשירים!

כפי שאתה יודע, מערכת הפעלה שמאפשרת התקנת אפליקציות לבד, תהיה תמיד פחות יציבה ממערכת סגורה. iPod שקורס בגלל התנגשות בין תוכנות יימכר הרבה פחות מכזה שלא נותן את האופציה להוסיף לו יכולות. אני דווקא חושב שהוספת משחק פופולארי כמו טטריס כן תהפוך את ה iPod ל(קצת) יותר טוב וזה ללא קשר לעובדה שיש דברים חשובים לי יותר (כמו למשל - הורדת מרווח בין tracks). תוכל לגלות את עיננו איזה דברים אתה עושה עם ה iPod שלך בזכות מערכת ההפעלה שאחרים לא יכולים לעשות ומה החסרונות (למשל - קראתי במקום כלשהו שניהול האנרגיה של גרסת הלינוקס פחות טוב ולכן אורך חיי הסוללה מתקצר. האם זה נכון ?) בן

AGENT SHESH

New member
הממ... אוקיי:

יתרונות - משחקים, אפשרות להוסיף את הדברים שרוצים, בקרוב מאוד עברית מובנית, כך שאפשר יהיה לקרוא Notes וContacts בעברית דרך המערכת הזאת, עובדים כרגע על משהו דומה לוידאו (שיפעיל וידאו לא בזמן אמת, לא יודע איך יצא בסוף), ומקלדת אלקטרונית התאפשר לכתוב קבצים ולשמור אותם באייפוד ללא צורך במחשב שיקשר (מערכת קטנה הקרויה VIP שאפשר לצרף לפודזילה, המערכת הפופולרית ביותר להפעלת אייפוד לינוקס), הקלטה מובנית בעזרת מיקרופון פשוט ולא אחד שרוכשים בהמון כסף, מחשבון, ועוד כמה פיצ'רים חמודים שלא מועילים במיוחד. חסרונות - החסרונות הם זמניים, ומדובר בדברים שיתוקנו עד הגירסא הסופית: כרגע יש בעיה בחלק מהגירסאות בשמיעת המוזיקה דרך הלינוקס, אך כמובן - אין השפעה על המערכת של אפל, אפשרות ההקלטה לG4 בפיתוח כרגע ועדיין לא עובדת, המפתחים עדיין לא למדו לנצל את מלוא יכולתו של המעבד של האייפוד לינוקס, וכאן נמצאת הבעיה העיקרית של המערכת כרגע, ברגע שזה ייפתר - רוב הבעיות ייפתרו.

amitamit23

New member
אפשר להוריד לינוקס לאייפוד דור

רביעי?? אם כן מישהו יכול בבקשה לשלוח קישור?

AGENT SHESH

New member
אוי, אין לי כח להסביר שוב.

מחר אכתוב קובץ הוראות לזה, המון אנשים שואלים.

GoatGuy

New member
חכה עם זה!

אם באמת יש פה מספיק מה להסביר וזה מעניין, דבר איתי בGoatGuy AT Gmail.com ונעלה אותה לNRG... (תסביר לי במילים שלך ובטלפון איך עושים את זה, אני אהפוך את זה לכתבה בציון שמך...)

למעלה