ipod mini - do not disconnect

shay n

New member
ipod mini - do not disconnect

שלום לכולם... חיברתי את הipod בפעם הראשונה למחשב שלי דרך כניסת USB ומאותו הרגע הוא לא מפסיק לרשום לי "do not disconnect" מישהו יכול להסביר לי מה אני צריכה לעשות, אם בכלל? תודה.

benler

New member
שני פתרונות

בהנחה שאתה עובד עם PC: 1) תריץ את iTunes, תסמן את ה iPod בעץ משמאל ותלחץ על כפתור ה eject מימין למטה. או 2) לחיצה כפולה על ה icon של אביזרי USB ב system tray של Windows, סימון ה iPod וכיבויו. בן

shay n

New member
לא עזר

אני רק מחברת אותו למחשב וזה רושם לי את זה, שום דבר לא עוזר.... יכול להיות שאני צריכה להתקין דרייברים חדשים יותר לנגן...

shay n

New member
בבקשה מישהו.......

זה לא צריך ליהיות כזה מסובך אבל בכל זאת בכל פעם שאני מחברת את ה- ipod למחשב דרך כבל הusb הוא רושם לי על הצג do not disconnect.... האם זו תקלה במכשיר עצמו או שזה משהו לא נכון שהתקנתי?! תודה מראש!!!

TheRealDeal

New member
לכולם זה ככה

כדי לא לנתק את האייפוד בצורה לא בטוחה, הדרך הבטוחה היא לעשות לו EJECT דרך האייטוזנז (מקש ימני על הציור של האייפוד וEJECT)

spiralz

New member
קצת באיחור...

כן, אני יודע שכבר תשובה הגיע והכל נפתר, אבל חשוב לדעת שיש בעצם שני מצבים שונים של Do Not Disconnect. האחד הוא מצב באמת של עידכון ה iPod דרך ה iTunes והשני הוא מצב שדרך ההגדרות אתה בוחר שה iPod ישמש גם ככונן קשיח נייד. במקרה הזה הכתובת Do Not Disconnect לעולם לא תעלם, רק אחרי לחיצה על Eject בנגן הiTunes או אם אתה משתמש ב Mac, פשוט לגרור את האייקון של ה iPod לאשפה....

למעלה