Ipod + hp 20GB

kill bill

New member
Ipod + hp 20GB ../images/Emo10.gif

היום קיבלתי את האייפוד שלי , לצערי שפתחתי את הקופסא לא מצאתי מתאם לתקע חשמלי ישראלי במטען... אני בכלל אמור לקבל אחד? כרגע אני מטעין דרך ה USB , יש בעיה עם זה ?

kill bill

New member
חחח ... ../images/Emo132.gif

רצתי כמו מטורךף לעבר חנות החשמל הקרובה לביתי , ורכשתי מתאם ב 3 שקלים , משום מה אחרי שעושים עידכון דרך ה USB , הוא לא מוכן לפעול ללא הטענה מספק הכוח , נו טוב , העיקר שעכשיו הכל עובד , תודה לכם

kill bill

New member
החזרת האייפוד למצב הקודם,

אם אני מתקין על האייפוד אחד מההאקים השונים , או נגיד את העברית , ומשהו נידפק לי בדרך. האם פירמוט פשוט יחזיר את הכל למצב התחלתי ואין מה לחשוש?

OrlyNL

New member
אני מעדיפה לא לדון פה בשאלות כאלה

אני לא רוצה שאף אחד יתן אחריות על משהו שיכול לדפוק לך את האייפוד. שלא יגידו לך כן, ואחרי זה האייפוד יתקלקל ותבוא אלינו בטענות. חוץ מזה, אני עדיין לא הבנתי אם כל העניין הזה של ההאקים והעברית הוא חוקי, אז בינתיים, בוא נשאיר את העניינים האלה מחוץ לפורום. ותתחדש על האיייפוד

kill bill

New member
אההה.. קיבלתי פוסטר ../images/Emo13.gif

וישר תליתי אותו על הקיר

kill bill

New member
שאלה על אייטנז

מצטער על ההצפה
איך אני יכול לגרום לאייטונז לסרוק את ה ID של השירים מחדש? למשל , אני מכניס כמה שירים לאייטונז , לאחר מכן אני רוצה לארגן את כל השירים האלה בתוך רשימה חכמה, אז דרך תוכנה חיצונית , אני משנה את ה Comments שלהם ל top english , כשאני מוסיף רשימה חכמה חדשה שמכילה top english , אני צריך לעבור שיר שיר ולהפעיל אותו כדי שהוא יעדכן ויכניס את השיר לרשימה החכמה . אגב אני משנה את ה ID דרך תוכנה חיצונית משום שאני רוצה לשנות לפי הספריה שבהם השרים נמצאים. כשאני מוסיף את השיר מחדש הוא עדיין לא מתעדכן.. מישהו?

טל רום

New member
הבעיה היא השינוי החיצוני

לא הבנתי מה אתה רוצה לעשות בדיוק? ולמה אתה משנה בתוכנה אחרת את התגים? אבל תמחק את השיר מהרשימה סגור את התוכנה וכנס שוב יבא את השירים לתוכנה בכל מקרה תנסה לעשות שינוי של כמות גדולה של שירים על ידי בחירה שלהם ולחיצה על CTRL+I כדי לשנות אותם יחד. כמובן תשנה רק מה שצריך טל

La Gamba

New member
אגב טעינת הנגן...

אם אני מטעין אותה (את הסוללה) רק במשך חמישית מהזמן הדרוש לטעינת הסוללה במלואה, אז סה"כ הסוללה 60% מלאה?

La Gamba

New member
בהנחה שמדובר על טעינה לינארית

סה"כ שאלתי אם הטעינה מעריכית.

למעלה