iPod classic 80GB או Zune 30GB?

sKatan

New member
iPod classic 80GB או Zune 30GB?

אח שלי חוזר מארצות הברית בקרוב, אז בקשתי ממנו להביא לי איזה מכשיר MP3... ופשוט אין לי מושגגגג על איזה מכשיר ללכת...יש המלצות שלא העלתי כאן?

sKatan

New member
לא, אין לי מה לעשות עם הנפח הזה...

פשוט אין לי אפשרות אחרת באייפוד, בגלל שהקפיצה היחידה אחרי 8 GB זה 80 GB בגלל שהורידו את האייפוד 30 GB...ו8 GB זה באמת לא מספיק לי....מה שמשאיר לי רק את ה80GB...

sKatan

New member
16 32?

של איזה חברה? וחוץ מזה בדקתי אפשרות של ה ZUNE, אבל מכל מיני חישובים של אחריות שאני לא אקבל בארץ, התענה רק משקע USB של מחשב, וגודל מוגזם הביאו אותי למסקנה שכדאי לי כבר ללכת על האייפוד 80...

tweeg

New member
איאודיו/קראיטיב/סאנדיסק

אני גם הייתי בוחר באיפוד בין שתיהם בגלל האחראיות יכול להיות שהוא הבחירה הכי טובה,כי הוא היחיד עם אחריות ביןלאומית(אא"לט) דגמים: cowon iaudio7 16gb cowon iaudio d2 8gb creative zen 16 gb creative zen 32 gb sandisk sansa view 16gb sandisk sansa view 32gb עוד דגמים של איריבר,חדשים שאני לא מכיר(שבאים ב16) חוץ מהראשון לכולם יש חריצי הרחבה תמיכה לפי הסדר 16 8 8 4-8(אא"לט) 4-8 (אא"לט) אני מבין שווידאו לא כזה חשוב כי העפת את הארכוסים

sKatan

New member
את הטאץ' אני אשבור מהר מידי...

המסך הזה שלו בעייתי נורא, אני רוצה לקחת איתי בגלישת סנובורד את המכשיר וזה מעלה את רמת הסיכון שאני אפול וישבור את המסך (אני מודע לסיכון שכיים גם באיפודים הרגילים, פשוט שם המסך יותר קטן... בגלל שאני נושא את המכשיר על גופי בגלישה זה למה חשוב לי שהמכשיר יכיל כמה שיותר GB אבל עדיין לא יהיה בומבסתי ומגושם מידי כמו ה Zune שיש לו עובי רציני...

יאיר B

New member
יש סנו בארץ?

(יאיר שנרטב כולו היום כשניסה להגיע לאוניברסיטה
)

למעלה