IPOD עם רדיו?

רונן ס

New member
IPOD עם רדיו?

לאחי יש יומולדת ורציתי לקנות לו את המיני IPOD 4G אך התברר לי שאין לו רדיו ולאחי הפונקציה הזו חשובה. רציתי לשאול אתכם האם תוכלו להמליץ על חברות או דגמים ברמת ה-IPOD הכוללים גם רדיו? תודה ושבוע טוב, רונן

רונן ס

New member
מספר פרטים נוספים

התקציב הוא עד 1500 ש"ח. ראיתי את הנגן שבקישור והוא נראה לי למעט העובדה שמדובר בזיכרון קטן יחסית של 512 מגה. יש אין סוף דגמים ולירוק כמוני העניין דורש מחקר מקיף. אני רוצה לבצע רכישה היום כך שאודה לכם מאוד על המלצות קונקרטיות. תודה שוב, רונן http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1285&scat=221&tcat=33

TheRealDeal

New member
המלצה לנגן

הנגן הוא של קריאייטיב, 5 ג'יגה, עם רדיו creative zen micro חיפוש קצר בזאפ ימצא אותו

RenanaD

New member
iTrip

זהו תוסף שמתחבר לאייפוד וקולט תדרי FM. יש בו עוד פונקציה מיוחדת: אם תחפש תדר FM ריק (כאילו, שאין שום תחנת רדיו שמשדרת בו) עם האייטריפ, כל רדיו בסביבה שלך יוכל לקלוט מתדר זה את השירים שהאייפוד ינגן.

את טועה ומטעה, איטריפ לא קולט רדיו

הוא רק משדר בלבד, בשביל קליטת רדיו צריך או אוזניות רדיו או פשוט סתם רדיו זעיר לשימוש בנוסף לאיפוד, האיפוד הוא תחנת הרדיו האולטימטיבית.

RenanaD

New member
../images/Emo12.gif מה?!

ככה אמרו לי, לא ידעתי את זה! וואי, סורי!!

סתם אוזניות שאפשר לקנות בכל חנות

לא משהו מיוחד, וברור שגם לא איכותי במיוחד.

../images/Emo105.gif אי טריפ לא קולט רדיו!!!

הוא רק משדר בתדר אף אם, כך שאפשר לשמוע את האי פוד בכל מקלט רדיו בסביבה. אין לזה שום קשר לקליטת שידורי רדיו למעשה, אם יש איזה תוסף שמאפשר לפוד לקלוט רדיו, אשמח אם תספרו לי

xslf

New member
נדמה לי שיש משהו של בלקין

אבל לא חיפשתי. אני מעדיפה podcasts על פני רדיו שמשודר באוויר

LinkTree

New member
podcast

זה "שידור רדיו" שמוקלט מראש ואפשר להוריד אותו ל IPOD. ישנם מאות ערוצים שמדי פעם מעלים שידורים חדשים במושאים שונים ומשונים - וישנם גם מלא תוכנות שיודעות להוריד את השידורים האילו ולטעון אותם ל IPOD. ככה יש לך שידורים ב IPOD שמתעדכנים כל הזמן - כמו רדיו רק שאת שומעת מתי שאת רוצה.

תודה. אתה יכול לתת דוגמאות?

לינקים או משהו? אמרת מאות, רוצה לחטט בכמה... ותודה מראש

xslf

New member
אני מקשיבה לפודקאסט של ברכה גולשת

http://radio.goleshet.com/ אולי יש עוד בעברית, אבל לא חיפשתי.

למעלה