iPod מסרב לצאת

Nitzanyo

New member
iPod מסרב לצאת

חחח מאוד מוזר אני מנסה להוציא את הIPOD דרך אוצאה בטוחה אבל הוא מסרב לצאת לי כשאני מנסה דרך האיקון בשורה למטה הוא כותב לי "אין אפשרות להפסיק את פעולת ההתקן 'אמצעי אחסון כללי' כעת. נסה שוב להפסיק את פעולת ההתקן מאוחר יותר" ואם אני מנסה דרך הITUNES אז זה כותב לי The iPod cannot be ejected becaous is contains files that are in use by another applications. למה אני לא יכול לנתק אותו?

JustThomas

New member
../images/Emo128.gif ../images/Emo31.gif

אני חוויתי על המחשב שלי למה זה גורם.

JustThomas

New member
הנה הסבר שלי מפורום אחר:

אם אתה עושה את זה על בסיס קבוע, כן, זה נורא. זה אחד הסיבות שהייתה גם אצלי את התקלה שהמחשב לא זיהה את הנגן. לפי הסבר של חבר: בפעולות הרצות במחשב יש זיכרון cach, וכל תוכנה שלא נסגרת כראוי משאירה אחריה פיסות זיכרון רצות, שמתנגשות עם תוכנות אחרות ובין השאר גם דופקות את הדריברים של של ה-USB. הפתרון הכי פשוט הוא לפרמט את הכונן ולהתקין את הדרייברים מחדש, או להסיר אותם לגמרי ולנסות להתקין מחדש (מה שלא הצליח אצלי...)

במקינטוש זה די פשוט

אם קורה דבר כזה וזה קרה לי אז א. בגלל שאני השתמשתי בפיינדר (מנהל הקבצים של המק) כדי להעתיק קבצים ממנו ואליו הפיתרון היה הפעלת הפיינדר מחדש פעולה פשוטה מאוד שלא דורשת כיבוי המחשב וכל התוכנות עדיין עובדות וגם סגירת כל תוכנה שניגשת לאיפוד ב. ניקוי קש בעזרת תוכנות צד שלישי , כך שבפיסי גם קיים משהו דומה לדעתי זאת הסיבה ישנן תוכנות שלא מפסיקות את עצמן בצורה טובה וזה מה שקורה מחלה שקיימת גם מק אבל הרבה פחות

סגור כל תוכנה

או ספריה שפתוחה במחשב אפילו אם זה לא נוגע באיפוד גם את האיטונז ואח"כ תנסה דרך האיקון שליד השעון

למעלה