ipod ועברית

NAstyBOY1

New member
ipod ועברית

אהלן, פניתי אליכם לפני שבועיים בנוגע לבעיה עם האייפוד ועדיין קיימת בעיהת. העברתי לאייטונס אלפי שירים בעברית, הנתונים שלהם גם בעברית, והאייפוד לא יודע לקרוא את העברית כך שאני לא יכול לזהות את השירים. הציעו לי קודם לסמן את האלבומים, קליק ימני על העכבר ולבחור באופציה "גט טראק ניימס", אך אין את האופציה הזאת. מה אפשר לעשות? יש תוכנה שאפשר להתקין על האייפוד שתגרום לו לקרוא בעברית? תודה.

LinkTree

New member
תלוי איזה אייפוד זה

נכון להיות רק אייפוד קלאסיק עד דור 5.5 ואייפוד ננו דור ראשון. כמו גם אייפון ואייפוד טאצ מגירסה 3.0 יכולים לעבוד בעיברית. כל אייפוד אחר לא עובד

LinkTree

New member
לא קורא

וסביר שגם לא יקרא לעולם לתרגם את השמות זו האפשרות היחידה - באסה אבל לא נורא

NAstyBOY1

New member
בא לי לבכות :(

אם העברתי את כל המוזיקה כבר לאייטונס, אפשר לשנות שם את השמות, או שעליי לעשות את זה על השירים עצמם ולהעביר אותם בחזרה לאייטונס?

אפשר כבר באייטונס

זה מה שעשיתי לכל השירים שלי שהיו בעברית, קליק ימני על השיר, get info, ואז info

AYELET1

New member
זה נכון ומצד שני יתכן וכדאי לך

לבצע זאת במחשב כדי שההמרות ישמרו או להעביר את השירים עם השמות המומרים מהאיפוד למחשב ה-PC (וזה לא ניתן לבצע בעזרת ITUNES אלא עם תוכנות אחרות. המלצות בטאגליינס)*

LinkTree

New member
ההמרות ישמרו בנתוני ה ID3 של השירים עצמם

אפשר להגדיר גם באייטיונס ששמות הקבצים עצמם יבנו בצורה מתואמת עם שם השיר שהוגדר באייטיונס.

ואפשר לשמור את ההגדרות

של השירים גם אחרי התהליך של שינוי ההגדרות של שם השיר וכו'? ז"א מהמדריך המדובר שיש באתר הבנתי שאפשר להעביר את השירים לתיקיים אחת, השאלה היא אם באופן הזה ההגדרות של השירים הם לפי מה שיש באייטונט או במקום בו השירים היו קיימים. ועוד שאלה בקשר לאותו מדריך-בתהליך העברת השירים למקום אחד דרך אייטונס, יש העתקה של קבצי השירים שנמצאים במחשב, או העברה שלהם? תודה:)

LinkTree

New member
מדובר בהעברה של השירים

במדריך לאייפודיסט המתחיל ישנו הסבר (כולל איפה מגדירים את זה בתמונה) שמראה היכן לסמן לאייטיונס לשמור על תיקית המוסיקה מסודרת - בצורה כזו ברגע ששם של שיר משתנה ישתנה גם שם הקובץ הרלוונטי, שם של אלבום משתנה אזיי גם שם התיקיה משתנה בצורה אוטומטית.

למעלה