ipod או אולי נגן אחר..

sharonikov

New member
ipod או אולי נגן אחר..

שלום, אני מעוניין לקנות נגן מוזיקה בעל נפח של לפחות 20 ג'יגה, האם Ipod הוא כרגע האופציה היחידה בשוק או שאולי יש לו כבר מתחרים. האם בגרסאות החדשות\בעלות נפח גדול יותר , של הipod הבטריות הן עדיין build in כי האופציה הזו קצת מגבילה, במיוחד ביציאה לטיולים במקומות שכוחי אל (חסרי שקע) . ושאלה אחרונה, האם מישהו פה הזמין Ipod מאתר e-bay, המחירים שם מפתים מאוד והיצע אדיר. בתודה מראש, שרון

LinkTree

New member
תשובות

יש מלא מתחרים (IRIVER RIO CREATIVE הם מהיותר מפורסמים) יש רק את ה PHOTO במגיע ב 30G או 60G ואת הדגם של ה 40G (אם עדיין תוכל למצוא אותו כי בעיקרון הפסיקו ליצר אותו) עניין הבטריות זהה בכל הנגנים - הם לא מנגנים על סוללות רגילות למרות של H10 יש סוללה שניתן לחליף לבד - אבל זו סוללה יעודית ככה שזה לא ממש עוזר. לעומת זאת ל IPOD יש אביזרים חיצוניים (למשל ל BULKIN יש כזה) שמכניסים להם 4 סוללות AA רגילות והוא טוען את ה IPOD בכל מקום. לגבי EBAY אני חושב שהם לא שולחים לארץ IPODים - אבל זה סתם מזכרון - אני מניח שמישהו יוכל לענות תשובה יותר רצינית ממני - גם דיברו על זה באחד הטארדים האחרונים

sharonikov

New member
בנוגע למטען הנייד.. ../images/Emo131.gif

אתה יודע אולי איך קוראים לאביזר הזה (לצורך חיפוש בebay) שאמרת bulkin התכוונתי לשם של גולש בפורום? למתחרים האלה יש נגנים בנפח של מקסימום 20 ג'יגה? ו30\60 ג'יגה הם נפחים שניתן למצוא רק ב photo שהוא ipod מהסוג החדש? ושאלה נוספת, ראיתי אצל חבר שלי, מעין תושבת שמתחברת למצת של האוטו , היא מטעינה את המכשיר וכמו כן משדרת בתדר רדיו, את המוזיקה של האייפוד וניתן לקלוט אותו ברדיו המכונית, יש לך מושג איך קוראים לאביזר הזה? וחוץ מזה ,תודה רבה על התייחסות עד כה.

sharonikov

New member
ו.. ../images/Emo131.gif

מה זה h10? לגבי ebay... אין החלטה עקרונית לא לשלוח מוצרים לישראל כל מוכר והקפריזות שלו , ראיתי כבר כאלה שאין להם בעיה לשלוח לישראל רק שלפעמים מחירי המשלוח מורידים קצת מכדאיות הקנייה (ראיתי אפילו 60$) בכל מקרה עדיין יותר זול מקניה ארץ ישראלית. הפחד הוא בעיקר מהמכס, אם תופסים , מס המכס לפעמים מתקרב ל100% !!! לינק מועיל לבדיקה http://62.219.95.10/TaarifCustoms/TaarifFindWord.aspx אתר המכס...
לגבי, אני רוצה לשלוח אותו לקנדה ,ולקבלו ובעזרתה האדיבה של הדודה שמגיעה הקיץ לישראל.

LinkTree

New member
קישורים

הנפחים שדברת עליהם הם הנפחים ש APLLE מוכרת היום. (ה40G בעיקרון עוד קיים - אבל לא משווק רשמית כבר על ידי APPLE) 30 ו 60 הם PHOTO בתצורה החדשה.

שאלה על המטען הנייד.../images/Emo13.gif

דבר ראשון- אכן belkin חברה מעולה. אבל האם המטען החיצוני מגיע ביחד עם האריזה של ה-mini ipod, או שצריך לקנותו בנפרד? תודה.

TheRealDeal

New member
בקשר לאייריבר

יכול להיות שהH320/340 מגיע כבר עם בית סוללות חיצוני (4 סוללות AA, מטעין גם את המכשיר), אם אני לא טועה זה מגיע בחבילה של הגרסא האירופאית.

למעלה