IPHONE

• פותח הנושא 9B9
  • פורסם בתאריך

9B9

New member
IPHONE

שלום, לאחרונה עלו בי מחשבות להחליף את הפלאפון (נוקיה). לאחר ששמעתי על האיפון החלטתי לבדוק האם זה מכשיר שהוא טוב עבורי. הודה לכם אם תוכלו לענות על השאלות שלי. 1.מה ההבדל בין האיפון הראשון לשני? 2.הבנתי שאין אפשרות של חיוג מקוצר וחיפשו אנשים בספר טלפונים ע"פ אותיות אלא רק לעבור על כל השמות, זה נכון? 3.האם יש תזכורות (כמו בנוקיה) שאפשר לכוון אותם שיצלצלו לפניי פגישות וכו' או שלא יצלצלו בכלל ורק יופיעו ביומן? והאם ניתן לסנכרן עם האוטולוק וזה פועל בצורה טובה? 4.האם עוצמת השמע (הקול של מי שמדבר) והצליל שלו חזקות ואיכותיות? (חשוב לי לשמוע את צלצול הפלאפון מרחוק וכמובן את שעון המעורר...) 5.האם שמתקינים עברית, כל המכשיר הופך להיות בעברית או רק המקלדת? והאם זה פועל בצורה טובה או שיש בעיות עם העברית? 6.הבנתי שהאיפון עובד עם האיטונס. במידה ויש לי איפוד האם הסנכרון של שניהם יגרום בעיות או שהתוכנה יוצרת הפרדה בינהם? (זה לא כמו 2 איפודים על המחשב?-מה שעושה צרות) תודה לעונים!!!

DDN

New member
עונה על מה שאני יודע

2. יש לך "מועדפים" שזו רשימה שבה אתה מרכז את אנשי הקשר שאליהם אתה מחייג הרבה. זה כמעט כמו חיוג מקוצר. אתה יכול לחפש בספר הטלפונים ע"פ אותיות, כלומר, ע"פ האות הראשונה. לא לכתוב כמה אותיות ובכל פעם יסתננו אנשי קשר. 3. כן לתזכורות וכן לסנכרון עם האאוטלוק. 4. השמע והדיבור - חזקים. לגבי הצליל - זה תלוי גם ברינגטון. היות ואת השעון המעורר שקראתי לו "מכונת כביסה" אני שומע מהצד השני של הדירה - כנראה חזק מספיק. 5. אתה יכול לבחור בין תמיכה בעברית (מקלדת) או ממשק עברי. זה עובד בצורה טובה ואין בעיות.

9B9

New member
תודה! מישהו אחר אולי יודע בקשר לשאלות האחרות?

אגב, המועדפים-קל לגשת אליהם או שצריך לעבור הרבה שלבים עד שמגיעים לשם? בנוגע לרינטגון, האם יש אפשרות לשים כצלצול שיר שיש לי במחשב? (והאם יש מצב של "שקט" ורטט?)

Booz3D

New member
תשובות

לא קראתי מה כבר ענו לך (אז סלח לי אם אני עונה פעמיים), אני אענה על כל השאלות מהתחלה עד הסוף (שונא לדלג) 1. האייפון השני (3g) - תומך ברשת מדור שלישי (מהירות גלישה מוגברת), יש לו GPS מובנה. (האייפון החדש יותר ה-3GS כבר חזק יותר מבחינת מעבד, יותר זיכרון, מצלמה טובה יותר וכרטיס גרפי חזק יותר) 2. יש מועדפים (כמו חיוג מהיר רק יותר גמיש) יש חיפוש מעולה, רק להתחיל להקיש את האות (של השם או שם המשפחה) והרשימה מתחילה להצתמצם. 3. יש יומן פגישות מלא עם צלצול התרעה - אך לדעתי האישית הצלצול קצר מידי, מצלצל רק פעם אחת ואני לא יודע אם אפשר לשנות את זה. 4. את השעון מעורר והצלצלו שומעים חזק וטוב, שיחות בספיקר שומעים חלק מידי. באוזן או באוזניות שומעים ממש ממש טוב (יותר טוב מכל טלפון שאני השתמשתי בו עד היום) 5.העברית של openhebrew מצויינת, אין בעיות מיוחדות. אפשר שכל הממשק יהיה עברית או רק תמיכה בעברית (כולל מקלדת). **קישור להוראות התקנה לעברית על אייפון (בעברית) 6. אין לי נסיון עם אייפון ואייפוד על מחשב בודד, אולי מישהו יוכל לענות לך. לדעתי לא אמורה להיות בעיה מכיוון שהם שני מכשירים שונים.

9B9

New member
תודה. עוד כמה שאלות ברשותכם

1.חוץ ממהירות, GPS וכו' מה ההבדלים הקטנים? האם יש שיפור מבחינת מהירות התגובה וכו'? (הכוונה לדברים הקטנים) 2.איך אפשר להקיש את האותיות בחיפוש? כי בתמונות שראיתי אין את האותיות בחיפוש 3.מה הכוונה שאת השיחות בספיקר שומעים חלק מדי? כלומר שומעים חזק וברור או ההפך? 4.המועדפים-קל לגשת אליהם או שצריך לעבור הרבה שלבים עד שמגיעים לשם? 5.בנוגע לרינטגון, האם יש אפשרות לשים כצלצול שיר שיש לי במחשב? (והאם יש מצב של "שקט" ורטט?) 6.יש בולוטוס? 7. האם אחרי שמתקינים את העברית (כל המכישר ולא רק את המקלדת) יש אפשרות לכתוב SMS גם בעברית וגם באנגלית כמו בנוקיה או שזה מצריך שינוי בהגדרות? 8.האם חיי הסוללה ארוכים? לכמה זמן מספיק לכם ההטענה? 9.האם אני יכול לשים את הסים שיש לי במכשיר עכשיו באיפון או שזה פועל בצורה שונה? באמת תודה רבה על עזרתכם. אתם עוזרים לי המון!

9B9

New member
ובנוגע לאיטונס מי שיודע אשמח לתשובה

השאלה היא: "הבנתי שהאיפון עובד עם האיטונס. במידה ויש לי איפוד האם הסנכרון של שניהם יגרום בעיות או שהתוכנה יוצרת הפרדה בינהם? (זה לא כמו 2 איפודים על המחשב?-מה שעושה צרות)"

LinkTree

New member
לא יגרום לבעיות

בביתי יש לנו שני אייפונים / טאצ / אייפודים רבים וכולם עובדים מצויין עם האייטיונס

LinkTree

New member
עוד ועוד

1. ברור שיש הבדל - המכשירים החדשים יותר מכילים רכיבים חזקים יותר ולכן עובדים ומגיבים טוב יותר 2. איך? באמצעות המקלדת 3. שומעים כמו ששומעים בספיקר של טלפון סלולארי - לא יותר ולא פחות 4. קל לגשת אליהם - אתה יכול גם לשים מועדפים (לאתרים למשל) על המסך הראשי של האייפון - מועדפים של טלפון מגיעים בלחיצת כפתור אחת מכל מקום 5. כן - יש מצב שקט-רטט ואפשר להמיר כל שיר לרינגטון (זה דורש קצת עבודה שלך - אם אין לך מק) וזה פשוט 6. כן 7. העיברית יושבת ליד האנגלית 8. תלוי בשימוש שלך - למכשיר פיצרים רבים - שימוש מלא במכשיר כנגן + גלישה ב WIFI + גלישה ב 3G + שימוש ב GPS יגמור את הסוללה מהיר מאוד 9. אם יש לך אייפון סים פריי אז אין בעיה

9B9

New member
תודה! ו..

מה הכוונה עבודה שלי בנוגע לרינגטון?? מה הכוונה סים פריי? זה לא כמו הסים שכרגע יש לי במכשיר? ובנוגע לאיטונס, מה צריך לעשות איתו? זה רק להוספת שירים והיומן זה עם האוטלוק? בהנחה שאני משתמש בו נתו כטלפון מה חיי הסוללה שלו? (מחזיק יומיים/יותר/פחות?)

LinkTree

New member
סים פריי זה המכשיר

תקרא כמה שירשורים למטה יש הסבר לאיך עושים רינגטונים משירים סיפ פריי - מכשיר טלפון שיכול לעבוד עם כל סים והוא לא נעול למפעילת סלולאר מסויימת אייטיונס מנהל את האייפון / מוסיקה / יומן / שירים / סרטים / תוכנות / גיבוי - וכו' תלוי בשימוש שלך בו אין דרך לדעת

9B9

New member
יומן אפשר מהאוטלוק ולא מהאיטונס?

אגב, האם הוא מתחמם מהר בזמן הדיבור או לא? (לדוגמא אחרי 10 דקות הוא מתחיל להתחמם או יותר/פחות) והאם בשעון מעורר הצלצול מתמשך(או רק צלצול בודד כמו בתזכרורות)? ויש כמו בנוקיה "נודניק"? ושאלה אחרונה לגבי האיטונס, הבנתי שצריך החל מגירסה 8.2, האם גירסה זו תפריע לעברית שמותקנת אצלי באיפוד? (לפי הבנתי העברית מהאתר של אידיגיטל לא תומכת בגירסאות מסוימות של האיטונס)

LinkTree

New member
נכון מאוד

המכשיר מתחמם כמו כל מכשיר - אני נוהג לדבר על האוזניות שלו - מצויינות הן מאיכות השמיעה והן באיכות הדיבור השעון המעורר כולל נודניק (הוא שעון סבבה לגמרי) אכן תהיה לך בעיה עם העיברית והאייטיונס - העיברית של האייפודים לא עובדת טוב עם אייטיונס 8 - לצערי אין לי פתרון טוב בישבילל....

9B9

New member
אז אם אני רוצה עברית באיפוד האיפון לא יעבוד..

כמו שצריך? אי אפשר גירסאות קודמות חייבים לאיפון גירסה 8? אגב, בשביל מה אני צריך את האיטונס? (רק בשביל תמונות וצלצולים?) ותוך כמה זמן המכשיר מתחמם לך (בלי האוזניות)? ומה בנוגע לאוטלוק (אפשר להשתמש ביומן שלו ולא ביומן שבאייטונס)

LinkTree

New member
כמה דברים

אתה צריך את הגרסה האחרונה של אייטיונס על מנת לסנכרן את האייפון / לשם עליו מוסיקה / וידאו / תמונות / תוכנות / וכו' כמו שאמרתי אני מדבר עם האוזניות רוב הזמן אתה יכול להשתמש רק ביומן שבאייפון - אם אתה רוצה לסנכרן אותו ל PC אתה צריך outlook - במק iCal

9B9

New member
בהנחה שאני לא רוצה לשים עליו וידיאו/תמונות/..

תוכנות לשם מה אני צריך את האיטונס? ומה נותן לי הסנכרון? (אגב, אם אני אעבוד עם גירסה 7 האייפון לא יעבוד כמו שצריך?) זה הדבר היחיד שמפריע לי עכשיו...

LinkTree

New member
nnn///nnn///nnn

כל הדברים שפירטתי הם הסינכרון... יש לך רק מחשב אחד בבית? ואם אין לך מה לסנכרן אז אין בעיה - אל תסנכרן אותו עם המחשב

Under the GUN

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אצלי האייפוד וידאו 5.5 עובד עם עברית ואני עם אייטונס 8.2 איך לגרום לזה לפעול? פשוט מאוד אחרי שהאייטונס סיים לסנכרן את האייפוד עם כל הדברים, אני לוחץ כפתור ימני על האייקון של עברית, ו"עדכן עברית" מחכה שהוא יסיים אחרי זה לוחץ שוב כפתור ימני על האייקון של העברית, ו"סגור" אחרי זה אני נכנס לאייטונס, לוחץ על ה"eject" שיש ליד הסמל של האייפוד זהו, ככה יכולה להיות לך עברית באייפוד ושתעבוד עם אייטונס 8.2

Under the GUN

New member
בעצם

ההבדל פה לבין איך שמעדכנים עברית כרגע זה פשוט לא לסגור את האייטונס כדי לעדכן, אלא לעשות את זה טיפה יותר "ידנית"

9B9

New member
הבנתי, אך לפי מה שהבנתי התוכנה של העברית

לא עובדת בבגירסה 8 ומעלה...אם כך צריך לקוות שזה יעבוד אצלי. אגב, למי שלא משתמש באוזניות, הפלאפון מתחמם יחסית מהר בזמן הדיבור? (יותר מ10 דק'?) (ראיתי ברשת הודעות על כך שהפלאפון מתחמם ואז הוא צריך להיסגר זה נכון??)

למעלה