iphone 6 vs. Sony Xperia Z3 Compact
לאחר שהאיפון 4 מיצה את תקופתו ורציתי לעבור לאיפון 6 מתברר שיש בשוק עוד מכשירים איכותיים.
הצרכים הם:
מכשיר אמין מבחינת שימוש כטלפון.
מכשיר טוב לגלישה (כולל דור 4).
קצת שמיעת מוזיקה, קצת סרטים, קצת קריאת ספרים, קצת ציום (לגבי פונקצית אלו אני מעריך שכל מכשיר בשוק בטווח מחיר של 2,000 ש"ח יחשב לשדרוג מול איפון 4.
עדיפות למכשיר לטווח ארוך.
לאחר שנפסל כל נושא סמסונג בשל מערכת ההפעלה הבעיתית, צד את עיני הסוני אקספיריה Z3 קומפקט, והשיקולים הם:
איפון:
מכשיר מעולה, עובד טוב וחלק גם לאחר 4 שנים.
עדכוני תוכנה זמינים (מה שנותן גם הרגשה שמכבדים את הלקוחות).
נגד
עלות גבוהה (אפילו שמול איכות לא מפריע).
סוללה הדורשת חיבור זמין למקור חשמל (אפילו שבטווח הקצר לא מפריע, כי יש חיבור ברמת הבית, העבודה, הרכב).
בדגמים החדשים יש בעיה של כבלי הטעינה שדורשים אישור של אפל.
חוסר בהגנה מפני נוזלים.
ראיתי שיש לו מתחרה בדמות אקספיריה קומפקט. ראיתי שיש המלצה על HTC ONE M8 אבל אני מבין שהמשקל שלו זה עוד 30 גרם.
אז מה ההמלצה, האם סוני הוא מכשיר איכותי שמחזיק שנים רבות?
האם יש מכשיר אחר ממומלץ לצרכי בגודל שבין "4.5 לבין "5?
לאחר שהאיפון 4 מיצה את תקופתו ורציתי לעבור לאיפון 6 מתברר שיש בשוק עוד מכשירים איכותיים.
הצרכים הם:
מכשיר אמין מבחינת שימוש כטלפון.
מכשיר טוב לגלישה (כולל דור 4).
קצת שמיעת מוזיקה, קצת סרטים, קצת קריאת ספרים, קצת ציום (לגבי פונקצית אלו אני מעריך שכל מכשיר בשוק בטווח מחיר של 2,000 ש"ח יחשב לשדרוג מול איפון 4.
עדיפות למכשיר לטווח ארוך.
לאחר שנפסל כל נושא סמסונג בשל מערכת ההפעלה הבעיתית, צד את עיני הסוני אקספיריה Z3 קומפקט, והשיקולים הם:
איפון:
מכשיר מעולה, עובד טוב וחלק גם לאחר 4 שנים.
עדכוני תוכנה זמינים (מה שנותן גם הרגשה שמכבדים את הלקוחות).
נגד
עלות גבוהה (אפילו שמול איכות לא מפריע).
סוללה הדורשת חיבור זמין למקור חשמל (אפילו שבטווח הקצר לא מפריע, כי יש חיבור ברמת הבית, העבודה, הרכב).
בדגמים החדשים יש בעיה של כבלי הטעינה שדורשים אישור של אפל.
חוסר בהגנה מפני נוזלים.
ראיתי שיש לו מתחרה בדמות אקספיריה קומפקט. ראיתי שיש המלצה על HTC ONE M8 אבל אני מבין שהמשקל שלו זה עוד 30 גרם.
אז מה ההמלצה, האם סוני הוא מכשיר איכותי שמחזיק שנים רבות?
האם יש מכשיר אחר ממומלץ לצרכי בגודל שבין "4.5 לבין "5?