IPHONE 2009

• פותח הנושא RoyBO
  • פורסם בתאריך

RoyBO

New member
IPHONE 2009

שלום לכולם, אפל כנראה יכריזו על האייפון החדש שלהם ביום שני הקרוב בכנס התוכנה שלהם בנוסף יציגו את מערכת ההפעלה החדשה של האייפון ה-OS 3.0 אני מעוניין אהיה לרכוש את האייפון החדש ותהיתי איך הכי יעיל להביא אותו לארץ מארה"ב. בקיצור האם יש פה בפורום מישהו שגם מתכנן לרכוש את האייפון החדש ויש לו גישה לאדם שחיי בארה"ב או לחילופין טס הרבה לשם וחוזר כך שאפשר לבקש שיקנה שם את המכשיר. רועי

LinkTree

New member
לא להביא אותו מארהב

המכשירים שם הם נעולים ולכן יש צורך בטורבו סים על מנת להשתמש בהם בארץ - זהו פיתרון גרוע מאוד שעובד על הפנים. מומלץ לקנות רק אייפונים SIM FREE שמגיעים ממדינות שמוכרות מכשירים כאילו (למשל איטליה). כל הפרטים תמצא בבלוג שלי בפוסט מיוחד לנושא (קישור לבלוג בחתימה - קישור למדריך בראש הבלוג)

RoyBO

New member
לא מוכרים מכשירים חופשיים בארה"ב? אתה בטוח?

RoyBO

New member
עוד משהו...

מערכת ההפעלה החדשה כנראה תומכת בעברית כשפת ממשק באופן רשמי

CPUBOOM2

New member
בודאות מכשירים בארה"ב נעולים .לא מומלץ להביא

משם . לגבי הקושחה החדשה אתה צודק

LinkTree

New member
בטוח זה שם של דג

ברור שאני בטוח - בישביל זה אני מנהל את הפורום הזה וכותב על אייפונים ואייפודים כמה וכמה שנים ישנו פיתרון יחיד לפריצת אייפון simfree בתוכנה - הפיתרון yellowsn0w עובד רק על גרסה 2.2 עם baseband ישן - נכון להיום אין פיתרון אחר כזה סביר שיהיה בעתיד פיתרון כזה אבל זה פיתרון ממש לא מומלץ כי בדרכ כל עידכון של אפל יכול לנעול לך את האייפון וכו' - וזה ממש לא שווה את זה - לטעמי. ישנו הפיתרון של הטורבו סים - שוב - לטעמי זה פיתרון מעפן שגורם הרבה מאוד בעיות ולטעמי הוא לא מומלץ לאף אחד. (בא נאמר שאני חיכיתי חצי שנה עד שחבר הגיע לאיטליה וקנה לי אייפון סיםפריי)

RoyBO

New member
אוקיי, אז ...

מי מתנדב פה לנסוע לאיטליה להביא כמה אייפונים חדשים 2009?

RoyBO

New member
עוד משהו, מה לגבי גרמניה?

מוכרים שם אייפונים פתוחים?

RoyBO

New member
אתמול חיפשתי וראיתי כתבות ישנות

על כך שTMOBILE מוכרת אייפונים פתוחים לא יודע מה נכון להיום או לדגם החדש אבל המחיר גבוה סביבות 700 יורו נראה לי עדיף לקנות אחד ב3 אלף בארץ לא?

למעלה