IPHONE החדש

Symbolic

New member
IPHONE החדש

שלום לכולם. אבא שלי כרגע בארה"ב, שם יצא אתמול האייפון החדש. יש לי שאלה פשוטה מאוד, במידה והוא מביא לי את המכשיר (שעולה 99 דולר 8 ג'יגה) אני אוכל לפרוץ אותו בארץ ולהשתמש בו בעברית (רשת אורנג')? האם יש עברית והוא מקבל סים ישראלי? אגב אני יודע שחייבים להתחייב לאי-טי-אן-טי בשביל לקנות אייפון בארה"ב אבל לאבא שלי יש קומבינה עם העסק שלו, קיצר הוא יכול להביא לי מכשיר ללא סים. מצטער אם אני האדם המיליון ששואל את זה, ומצטער אם השאלה נראת טריוויאלית פשוט אין לי מושג קלוש בתחום. תודה על העזרה!!!

את המכשיר אפשר להביא.

ומרגע שהקושחה משודרגת ל-3.0 יש גם עברית. הבעיה הזמנית היא שהמכשיר מגיע נעול ל-AT&T. הפריצה, Ultrasnow, אמורה לצאת בימים הקרובים, מה שיפתח אותו לכל הרשתות, בלי שום מתאמי Turbo-Sim.

Symbolic

New member
אוקיי.. עוד שאלה

אז נגיד כדאי להזמין וכשתצא הפריצה הכל יהיה סבבה? איפה אני פורץ אותו כשתצא הפריצה? (לא מבין בזה). אני אוכל להכניס סים של אורנג' ויהיה לי שם הכל בעברית כמו שצריך? ז"א אם אני אומר לאבא שלי להזמין אייפון חדש בשבילי אני צריך לבקש עוד משהו יש דגמים שכן מתאימים לארץ ויש כאלה שלא? איך עובד.? תודה רבה על העזרה עד כה!

Booz3D

New member
את הפריצה מבצעים לבד

או שנותנים למישהו שמבין (חבר) או שמשלמים למישהו (לא חבר) העברית מובנית במערכת אז שלא יעבדו עליך שמתקינים לך עברית ויקחו לך עוד כסף. אבל שוב - יש לחכות ל-ultrasn0w

yoleis

New member
רק הערה קטנה

99$ עולה האייפון בגרסתו הקודמת כלומר אייפון 3G. החדש (3Gs) עולה יותר.

LinkTree

New member
ועוד הארה קטנה

גם המחיר של 99$ זה עם חוזה לשנתיים של תשלום של כ 80$ לחודש...

למעלה