IPAQ

PAZPAZON

New member
IPAQ

שלום לכולם/ן אני חדשה בנושא אין לי גם חומר קריאה בנושא תפעול הIPAQ גירסת הIPAQ שלי היא H3900 רציתי לדעת איך אני מעבירה את שדות הקלט מאנגלית לעיברית אני לא בטוחה שאני מסבירה את עצמי נכון אז אשאל בצורה אחרת כשאני מעבירה ממצב של מקלדת (בעיברית) לכתב יד חופשי זה מעביר לי את שפת הכתיבה החופשית לאנגלית האם אפשר לכתוב בעיברית > בכתיבה חופשית( ללא המקלדת) אשמח אם תענו לי בהקדם תודה רבה

kikoj

New member
אין אפשרות לכתיבה חופשית בעברית

(גראפיטי) בפוקטים לפי מיטב ידיעתי

raananta

New member
לא מדוייק

1. בעברית של PDAC ישנה אפשרות לכתוב בשיטת הגרפיטי, אך השיטה מלאה באגים ותקלות ברמה כזו שבאמת אפשר להתייחס כאילו אינה קיימת. 2. קיימת אפשרות להשתמש בתוכנת צד שלישי העונה לשם InPad אשר מאפשרת "לבנות" גרפיטי בעצמך. כמובן שהדבר דורש מעט עבודה אך באופן חד פעמי. (דעה אישית שלי - לאחר שניסיתי את רב השיטות הקיימות מצאתי שהמקלדת של RESCO עושה את העבודה באופן הרבה יותר נח וזאת עקב פיצ'רים מסויימים המקנים לה יכולות מעבר למקלדת הרגילה.)

raananta

New member
תודה על התוספת

1. זיהוי האותיות אינו מספיק טוב - את חלקן יש צורך לכתוב בחלקו העליון של אזור הגרפיטי ואת חלקן בתחתון. (נראה מבלבל למדי) הזיהוי בעייתי בעיקר באותיות כמו "ת" "ה" "ק" "ך". 2. הבאג שאתה ציינת. 3. שאלתך גרמה לי לבדוק שוב משהו שמאוד הציק לי אך לשמחתי הוא תוקן - בעת מחיקה היה נמחק התו הלפני אחרון. אבל כאמור תוקן. בעקרון הכתיבה עם הגרפיטי היא לא אינטואיטיבית כמו שהיא אמורה להיות, למרות שזכרתי אותו הרבה יותר גרוע ממה שגיליתי לפני דקות מספר. אכן טופל ועבר שינויים לטובה. אך כל זאת בבדיקה די שיטחית של כמה דקות. אני מקווה שיהיו לי יותר מכמה דקות לבדוק את העניין לראות אם אכן הגרפיטי של PDAC הוא משהו שאפשר לכתוב איתו באופן קבוע. האם אתה מוצא את הגרפיטי נח? האם הזיהוי הלקוי של הכתב הוא אשמתי? (אולי אני לא כותב כפי שהתוכנה מצפה?)

someone123

New member
תשובות

1. זיהוי הכתב אומנם אינו מגיע לרמה של זיהוי הכתב בלועזית, אך לדעתי הוא טוב בצורה מספקת, וגם אם לא, זה לא באג, זו תכונה שזקוקה שיפור. 2. בקשר לבעיה שאני העליתי, הנה תשובתם: "PDAC שילבה את מנגנון זיהוי כתב היד המקורי שלה עם מנגנון זיהוי כתב היד המקורי של מיקרוסופט בכדי לאפשר למשתמשים שימוש אינטואטיבי וחלק במעברים לכתיבה בין עברית לאנגלית." גם אני לא ממש קיבלתי תשובה. 3. לגבי מחיקת התו הלפני אחרון, הבעיה תוקנה בגרסה האחרונה ששוחררה לפני יותר מחמישה חודשים (זמן רב). לכן ניתן לומר שאנו יודעים רק על באג אחד בגרפיטי בזמן שאתה כתבת "השיטה מלאה באגים ותקלות ברמה כזו שבאמת אפשר להתייחס כאילו אינה קיימת." שלא תבין אותי לא נכון, אני לא מרוצה מ-PDAC, חבר שלי קנה עכשיו מחשב כף יד ושאל אותי איזו עברית לרכוש, אמרתי לו שלעירון אין זיהוי כתב יד אך PDAC מלאה בבאגים, זיהוי כתב היד שלהם אינו מושלם והתמיכה שלהם מחורבנת. הנה עוד כמה הוכחות לכך שאיני מרוצה מ-PDAC: 11/09/03 06/06/04 26/07/04 ויש עוד, אתה יכול לחפש בפורום הודעות שלי "someone123" עם "PDAC" בנושא החל מספטמבר 2003. בימים הקרובים, כהרגלי, אפרסם התכתבות חדשה איתם. שווה לחכות.

יכול להיות שדברים השתנו

אני עובד עם PDAC במכשיר המיו 558 הקודם שלי ולא היו לי בעיות והשרות שקיבלתי היה מצוין, טוב יותר מזה של איירון. כמו כן מתברר שבאגים שאיירון טוענים שיש אצל PDAC כבר תוקנו מזמן כך שלחלוטין לא ברור לי שאיירון טובים יותר מ PDAC

someone123

New member
זו עובדה של-PDAC יש באגים

העברית של PDAC מגיעה עם באגים והם לא מכחישים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=351&msgid=35937035 אני שלוש פעמים שלחתי להם מכתב וקיבלתי תשובה רק לאחר שהתקשרתי. בפעמים הראשונות שהתקשרתי אף המתנתי כרבע שעה על הקו על לקבלת מענה. איפה אירון טוענים שיש באגים אצל PDAC? אך למרות כל-זאת אתה צודק, כי אני לא יכול לטעון שאירון טובה יותר עד שלא בדקתי את העברית והשירות שלהם לעומק.

אני חווה בעיות שרות עם איירון

הם שלחו לי ברוב אדיבותם מפתח לחודש ימים עבור גרסת הניסיון שעובדת חלקית אך אין לי מושג כיצד מתקינים את המפתח ואינני מצליח לעשות זאת דרך האתר שלהם בשום מורה שהיא. כתבתי להם אימייל והם לא עונים לו כבר כמה ימים

someone123

New member
תודה לך

זה אולי ישמע מוזר, אך גרמת לי להגיש טוב, מהסיבות הבאות: אני כבר לא מרגיש חרטה על כך שרכשתי PDAC. אני שמח שחבר שלי רכש PDAC ב"עצתי" (ראה הודעה קודמת שלי בשרשור זה). שאלה: האם יש באגים בעברית של עירון?

רועי.ג

New member
למיטב ידיעתי אתה צריך להעתיק את

הקובץ שקיבלת לספריית WINDOWS במכשיר והעברית כבר תזהה את הרשיון אם היא לא מזהה אז אתה נכנס לתוכנת העברית ושם לוחץ על REGISTER

הסתדר אך עדיין העיברית לא טובה

התמיכה הטכנית של איירון עזרה לי בסידור הגרסה הזמנית. אני מקווה שגרסת העיברית התואמת לאייפאק 4700 תצא במהרה כי כרגע העיברית עובדת חלקית בלבד

raananta

New member
תגובתי הייתה בהקשר לפעם האחרונה

בה ניסיתי את הגרפיטי. מובן שמאז עברו הרבה שינויים על חלקם אפילו לא ידעתי. מאז ניסיתי את הגרפיטי עבר המון זמן, כל כך התיאשתי מהשימוש בו כך שהעדפתי לדבוק בשיטות אחרות. שיפורים... אהההה כן יש הרבה מה לשפר ואני מקווה שכך יעשה. ייתכן ותגובתי הייתה שגויה במידת מה או קיצונית מדי. ועל כן אתנצל על המידע המוטעה וכמו תמיד... חשוב לי לדעת שאני טועה, תודה על ההערות.

לגביי המקלדת של RESCO

הורדתי את גרסת הניסיון על מנת להיות מסוגל לעבוד בעיברית. מעבר למראה היפה שלה איזה פיצרים מצאת בה שהם כה משמעותיים? אני לא זיהיתי בה יתרונות ששוים תשלום של 20 דולר.

למעלה