ipaq vs palm - second round

Nman20

New member
ipaq vs palm - second round

אני רוצה לקנות פאלם או פוקט פיסי שיהיה סוס עבודה, ז"א סוללה שתחזיק , שיהיה אמין ומהיר. חשבתי לקנות ipaq כי מבחינת ביצועים אין עליו , אבל אני מפחד שהוא יהיה "כבד מידי" , ז"א מסורבל, איטי (בגלל הישומים הכבדים), ושהסוללה תיגמר ציקצאק. האם עדיף לקנות פאלם - ואם כן איזה, כדי לקנות מm515 או ללכת על בטוח ולקנות ביד שניה איזה VX או אולי zire קליל. שורה תחתונה: זה יכול להיות סבבה שיהיה בו כל מיני דברים מגניבים (צבע, מוסיקה, מצלמה , וכו'), אבל אני צריך פאלם אמין ותותח עבודה אז אחרי שבלבלתי לכם ת'שכל, מ-ה א-ת-ם מ-מ-ל-י-צ-ים ?

ron20

New member
תראה ... ../images/Emo26.gif

VX ??????? 515 ? לא הבנתי את ה"כבד" ו "איטי" וישומים כבדים ... נראה לי שאתה נמשך יותר לפאלם, כדאי שתשאל את השאלות בפורום פאלם .. יש שם אנשים מנוסים ... בקשר לפוקט, חפש בפורום יש פה המון מידע, אם יש לך שאלות ספציפיות - תשאל.. בכל מקרה אף אחד פה לא בעניין של "לשכנע" יש יתרונות וחסרונות לכל פלטפורמה (לא תמצא את הכל במכשיר אחד).

Nman20

New member
הכותרת היתה סתם בשביל צומת לב ;)

אני קצת לא מנוסה בתחום, אני ינסה לשאול יותר ספציפית: האם מערכת ההפעלה של הפוקט וכל הישומים הנלווים לו (media player, word excel וכו') לא כבדים לו? ז"א גם מבחינת זמן תגובה וגם מבחינת זמן סוללה , העניין הוא שאני צריך מכשיר עם זמן תגובה מהיר , וזמן סוללה סביר , ולכן אני מעוניין לברר אם באופן כללי פוקט מתאים לי או שאני צריך ללכת לכיוון הפאלם. תודה מראש.

ron20

New member
אם אתה צריך ישומי אופיס

אז פוקט זה יתרון גדול, כל הישומים הנלוים שהזכרת מובנים במערכת ההפעלה ולא רק שהם לא כבדים, הם עובדים יפה גם במולטיטקסינג (כמה במקביל). למה אתה מתכוון בזמן תגובה ? תראה, נראה לי שאתה לא כ"כ יודע מה זה פוקט - קפוץ לחנות עם תצוגה של מכשירים תעבוד על מכשיר כמה דקות ותתרשם... בעניין הסוללה אני שוב חוזר על עצמי: קח פאלם תפעיל אותו ברמת תאורה מלאה + רמקול חיצוני ותקבל זמני סוללה דומים לפוקט. קח פוקט כבה לו את האור ותקפיד לא להשתמש ברמקול - תתקרב לזמני פעולה של פאלם. אף מכשיר לא יכול להתחרות היום בזמן סוללה של VX עם מסך אפור לא מואר וללא רמקול חיצוני.

castroman

New member
../images/Emo26.gif

מצאתי לך את המכשיר המושלם
iPAQ 2210
הוא סוס עבודה רציני עם הרבה תוספות הוא קטן יחסית ולא שוקל הרבה, כמו כן יש אפשרות לסוללה נוספת...אז תלך על ה2210 + בטרייה נוספת תקנה אחת חזקה, כמו כן אני ממליץ על כרטיס זכרון בהתאם לצרכים שלך

Nman20

New member
:2210 ?../images/Emo99.gif עוד אינפורמציה בבקשה

אוקיי , עד עכשיו חייתי בידיעה שיש דגמי ipaq כבדים: 3950 , 3850 וכו' וכאלה קלים: 1915 1930 וכו' ודווקא על 2210 לא שמעתי מעולם!!!!!! מה זה הדגם הזה? איפה מוכרים כאלה?

castroman

New member
פרטים ../images/Emo26.gif

צירפתי מסמך PDF על ה2210 בו תוכל להתרשם מהעיצוב ומן התוכנות שלו... יש צורך בתוכנה Adobe acrobt radier (מקווה שכתבתי נכון)

אתה מציג כאן 2 ניגודים

שאפשרי למצוא להם פיתרון (כמו שכתב לך קאסטרומן). ביצועים - עובדה בשטח - לכל מחשבי הפוקט פיסי יש את כח העיבוד החזק ביותר בתחום הPDA. לגבי איטי, אתה מוזמן לגשת לחנות הנדי, בדיזינגוף סנטר, ולחוש שם ב"זמן אמת את המכשיר". משקל - ה 1930, שוקל משהו כמו 120 גרם. (קנה פיצוחים ב 120 גרם, ותראה מה בערך המשקל הנוח ליד אדם). מצטרף לדעתו של קאסרו, 2210.

2cookie

New member
בוא נלך לפי תקציב:

אז אם הוא באמת בלתי מוגבל.. עשה מה שקאסטרומן אמר. אם הוא די בינוני... אולי כדאי שתפזול לעבר האקסים וסוללת ההרחבה שלו. אם הוא נמוך, סוני קליה מאחד הדגמים עם הHI RES מיד שניה (אם תמצא בזול), יש להם מסך שטוב לאופיס וגם זמן הסוללה שלהם די ארוך לפי ביקורות. נ.ב: הבחירה בין ה2210 לאקסים: עד כמה שידוע לי יש לאקסים סוללת 2500MAH נוספת, שאני לא יודע אם נמכרת עדיין. אם כן לדעתי זו צריכה להיות הבחירה שלך. אם לא, לך על 2210.

למעלה