iPaq stuck in Reset Loop

Telecart

New member
iPaq stuck in Reset Loop

שלומות לכולם, מכשיר ה iPAQ 3630 של אבי נכנס לאחרונה (ואין לי מושג למה) לReset Loop ממנו הוא מסרב לצאת, כולל אחרי Hard Reset. אין לי מושג אם זו תופעה מוכרת או לא, אבל המאפיינים שלה הם שהמכשיר לפתע עושה לעצמו soft reset, ובמקום להמשיך הלאה, הוא נתקע על המסך שכתוב בו iPAQ Pocket PC והמספר גרסא (2.20, לאחר שדרוג). לפעמים הוא מספיק להעלות את P1.07, ולפעמים אפילו לצפצף, אבל אז הוא שוב מרסט את עצמו, ושוב ושוב. על המכשיר הייתה מותקנת עברית לוגית של PDAC, ומספר מצמצם מאד של תוכנות אחרות. מישהו מכיר תופעה כזו? יש מה לעשות בנידון, או שהוא הפך ל paperweight? כל עזרה תתקבל בברכה סער מפורום התמיכה של מייקרוסופט אמר לי שאולי כדאי לי לנסות להחליף סוללה. מישהו יכול להמליץ על מעבדה ? שוב, תודה, שי

AYELET1

New member
BNCת עידן 2000

הצץ ב-FAQ של פורום פאלם לפרטים אחרי הריסט התקנת גיבוי על המכשיר, או שהוא במצב ערום לגמרי מתוכנות (כןלל העברית) , מרסט עצמו שוב ושוב?

Telecart

New member
בו..

גם במצב נקי הוא ממשיך לרסט את עצמו ללא הרף. :( אגב, זה המכשיר 3630 השני שלי שמת זמן לא-רב אחרי תפוגת האחריות. ממש מרתיח.

mikeoreli

New member
רוב הסיכויים שזו אכן הסוללה

אם הסוללה לא הוחלפה במכשיר הייתי מציע להפוך אותו למשקולת נייר ולקנות מכשיר אחר שכן החלפת סוללה למכשיר כזה זקן לא ממש שווה.

למעלה