IPAQ rz1710 or Mio 558

pollito

New member
IPAQ rz1710 or Mio 558

מה ההבדלים ומי יותר מתקדם ? תודה

pollito

New member
Mio 558 or Palm T3

סליחה. אחרי שכתבתי את ההודעה הקודמת הבנתי שאין מה להשוות. אז עכשיו אני שואלת לגבי Mio 558 or Palm T3 תודה שוב

2cookie

New member
בניהם T3 אם אין צורך ב-WIFI או ב-CF

המיו אמנם מציע מכלול תכונות לא רע, אך הוא מגושם ואיטי. אם כבר להשוות אז ל-RX3715 או ל-X30..

המיו 558 מכשיר מעולה!

אני שעובד עכשיו עם האייפאק 4700 מוצא לפעמים שאני מתגעגע לחלק מהתכונות של המיו 558. כמו הגלגלת בצד, כניסת ה - USB.

לא חוויתי איתו שום בעיית מהירות

אמנם לא עשיתי תחרות עם אף אחד אך לא זכור לי שאי פעם הייתה לי בעיית מהירות שהפריע לי בעבודה איתו. בנצ'מארקים זה יופי, בתאכלס המיו 558 הוא אחלה מכשיר.

558 - יופי של מכשיר

אבל הכל תלוי - כמו שחוזרים ואומרים כאן - בצרכים. ה- 558 מביא איתו את כל סוגי הקישוריות; WIFI, BT, IR ואפילו USB Host, הוא תומך בכרטיסי SD, SDIO ו- CF ויש גם עוד הפתעות. זה באמת מאפשר מגוון רחב של פעילויות עם המכשיר, זה מוריד את התלות בחווט כלשהו לצורך סנכרון וזה מאפשר לקרוא דוא"ל גם מהרכב (אם אתה חונה בטווח השידור והקליטה של Hot Spot). כל זה טוב ויפה, אבל למי שמחפש יומן פגישות וספר טלפונים, המכשיר הזה הוא Overshoot ואפשר למצוא משהו יותר מתאים, יותר דק, יותר קל ויותר זול. בכל אופן, אם ה-558 בא בחשבון, גם אני - כמו עו"ד פרטי - ממליץ על המכשיר. יש לי אותו, הוא אצלי כלי עבודה אמיתי ואני נהנה מהעבודה איתו. לא פחות חשוב - השירות. נדמה לי שעל השירות של אינטליום תמצא בעיקר דיעות חיוביות. בהצלחה !

יומן וספר טלפונים?

מי שמחפש רק יומן וספר טלפונים שיקנה פאלם יד שניה ב 350 ש"ח. המיו 558 הוא תותח של מחשב כף יד, והשרות של אינטליום הוא מעולה

למעלה