iPAQ hx4705 או ASUS MyPal A730

iPAQ hx4705 או ASUS MyPal A730

מה דעתכם, איזה מכשיר עדיף? ההתלבטות שלי היא ביחס למצלמה, אמנם יש לי מצלמה בסלולארי ואינני משתמש בה אך בכל זאת ...... ובכלל מה אתם אומרים?

2cookie

New member
4175, בגלל הWIFI.

האייסוס מיועד לקהל צעיר יותר גם מבחינת המחיר.

shklar1

New member
ומה לגבי ה-A730W../images/Emo35.gif

(הדגם המאוחר יותר עם ה-WiFi) מבחינת מחיר אני חושב שהאסוס יהיה יותר זול אבל מצד שני ככל הנראה גם הביצועים של ה-4175 יהיו טובים יותר משל האסוס...

federbar

New member
האסוס כולל WIFI...

כך לפחות מצויין בסקירה של mobile review...

mikeoreli

New member
יש שני דגמים

אחד עם WIFI שכרגע לא קיים ודגם עם BT שאמור לצאת בסוף החודש, תחילת ספטמבר. הבעיה שהדגם עם הWIFI יצא יותר מאוחר היא משום שהרישוי של הWIFI בFCC לוקח יותר לאשר. למרות זאת הדגם עם הWIFI לא יצא עדיין במזרח. כנראה הם רוצים לצאת באותו הזמן בכל העולם.

federbar

New member
צודק לחלוטין... טעות שלי...

והנה ציטוט מהכתבה בmobile review: Wi-Fi indicator will be added in the later version.

[eLad]

New member
אני מוותר על מצלמה

ורץ לעבר מעבד/זכרון/מסך טובים יותר
למרות שמצלמה זה דבר נורא אטרקטיבי ושימושי, לפחות כך נראה לי כרגע.

raananta

New member
זה שימושי כמו כף לחומוס

בהתחלה אתה משתמש בזה ואז אתה מתחיל לנגב בפיתה
אני באמת חושב שאין למצלמה שום יתרון, אלא אם יש לך בה שימוש לצורכי עבודה. ואם כבר מצלמה אז לפחות שתהיה קצת יותר איכותית. לדעתי בחרת נכון.

[eLad]

New member
אחרי ה-4705 ארכוש סלולרי

עם מצלמה, שלפחות יהיה שם
[וגם בשביל אינטרנט]

AYELET1

New member
יצא לי להסתובב כמה זמן עם

פאלם 71 שמכיל מצלמה (רק שתבינו: היה לי בתיק T3, פוקט והזייר 71 כמובן גם טלפון סלולארי ...) זה דבר נהדר, מין מצלמה צמודה וזמינה לכל מקום קוריוזים , דברים חמוד'ים , חתולה שנרדמה על איזה טוס טוס וכו'

mikeoreli

New member
כמה זמן זה היה?

לי יש מצלמה דיגיטלית קטנה ואיכותית (שבגלל זה עלתה לי לא מעט). איך שקבלתי אותה התחלתי לצלם על ימין ועל שמאל. היום, לאחר שנה אני כמעט שלא נוגע בא. מצלמים איתה רק בטיולים של המשפחה בחו"ל. כנ"ל גם עם מצלמת הוידאו. היינו מצלמים כל אירוע אינפנטילי של המשפחה. היום היא בקושי יוצאת מהארון. לכן, אני מציע שלא להתמקד בגימיקים אלא במוצר עצמו ומה יש לו להציע בעבודה היומיומית. אם אתה חובב צילום, קנה מצלמה איכותית עם כל התכונות המתאימות, כי לאחר כמה ימים תגלה שאתה שבהפרש בין מכשיר עם מצלמה ובלי היית יכול לקנות משהו אחר יותר פרקטי או להוסיף עוד כסף ולקנות מצלמה הרבה יותר איכותית.

AYELET1

New member
אז יש לי מה לעדכן את שלושתכם ../images/Emo3.gif

הלכתי עם המכשיר כמה שבועות ומה שהיה לי בתיק זה ככה: מלך + זייר 71 - לא שלי פאלם 515 שלי מקלדת לפאלם וכמובן הטלפון הסלולארי (זה היה עדיין טרום פוקט) זה היה כבד בטירוף ולכן בצער רב ויגון כבד ויתרתי על הזייר ועל המקלדת אבל כל עוד הלכתי עם זה צילמתי כל מיני אנקדוטות שפגשתי וזה היה חסר לי מאד לאחר הויתור הכואב... זה שימושי לצילום דברים בלתי צפויים אבל מעבר לזה: אני הייתי אחד המתנגדים הנחושים ביותר לגימיק כמו מצלמה לא רצינית בטלפון או ב-PDA ולאחר שהתחלתי להשתמש בזה , גיליתי שזה פשוט גדול שיש מצלמה זמינה כל הזמן אז אני מציעה לנסות- משום שאתם עשויים ליהיות מופתעים

AYELET1

New member
יגון כבד= יגון קודר

מרוב עייפות כבר קשה לי לזהות את היגון

raananta

New member
לא יעזור לך! ../images/Emo3.gif

אני חושב שאם כבר מצלמים אז מצלמים עם משהו איכותי. לא סתם אני סוחב כמעט 2 קילוגרם של מצלמה וציוד נלווה (אומנם לא כל יום) אני רואה המון אנשים עם מצלמה בסלולרי שלהם והשימוש בה הוא מינימלי. אבל כמו במלחמות של פאלם נגד פוקט, כל אחד והגישה שלו. אני מעדיף איכות ויכולות שליטה, על זמינות. ויהיו אנשים שיגידו שהזמינות של המצלמה בכל מקום יותר חשובה להם. וגם אז עדיפה איזה דיגיטלית קטנה ונחמדה של 3 מגה פיקסל.

AYELET1

New member
עשית סלט (שוב../images/Emo3.gif)

וערבבת מין בשאינו מינו אינך סוחב 2 ק"ג מצלמה לכל מקום (כך אתה עצמך הודית...) אחד אינו במקום השני ולגבי הדיגיטאלית הנחמדה והקטנה זה נכון בתנאי ש... שאינך סוחב עוד 2-3 PDAs

AYELET1

New member
בקיצור- כל מכשיר

(כוללל דיגיטאליות ענוגות עם 3 מ"פ) זה עוד משקל, וזה הבאסה של החסה ...

raananta

New member
כבר אמרתי לך, לא?!

"אז תזרקי אותם" (בטון של ורדה ז'קונט) "תזרקי את כל הפאלמים הללו והשארי רק עם אחד - ה-2210 החדש והטוב"
חוץ מזה שהדיגיטליות החדשות ממש מפחידות ממש פיצקלה. אבל זה כבר לפורום "צילום: ציוד טכני"

למעלה