iPAQ h2212e מישהו שמע ???

ron20

New member
תראי ... ../images/Emo72.gif

סושי זה must ... אבל אם רענן כבר השקיע ואפה עוגה, לא נאכזב אותו ...

gabimaor

New member
אל תלך על זה

תרוץ...
מכשיר פשוט מעולה. לא נתקלתי בשום בעיה למעט אולי הנרתיק המסריח שמקבלים איתו וששמו את הרמקול מאחורה (מה עבר להם בראש). אגב מישהו יודע איפה להשיג עוד מתאם שמחבר את כבל ההטענה לכניסה הסיריאלית של המכשיר?

ron20

New member
../images/Emo26.gif

דפדף למטה בעמוד (12.99$) iPAQ Charger Adapter FA133A

ranzz

New member
HTC האלה שובבים..../images/Emo8.gif

יש לי בדיוק כזה לSPV, גם לי הוא נאבד... כלומר, לא מצאתי אותו איזה שלושה ימים - ויום בהיר אחד הוא היה מונח לו על השולחן. תעלומה

raananta

New member
אם כבר מחכים לתגובה אז קפה לא?!?!

לגבי סושי אין לי התנגדות בכלל...דווקא הרבה זמן לא אכלתי סושי. לגבי התתחדש לא נותר מה לומר פרט ל...תודה רבה אבל אני צריך להמתין לחבר שיסע לארה"ב ויביא את המכשיר....אוף זה כמעט כמו שתולשים לך שערה שערה
התוכנית היא ל: 2215 מתאם USB BT כרטיס SD 512MB נרתיק אלומיניום סוללה נוספת (אולי) מה אתם אומרים, כדאי להוסיף עוד משהו לחבילה? אולי מגן מסך (או שכדאי בהנדי?)

2cookie

New member
כדאי בהאנדי

הם גם ידביקו לך אותו כמו שצריך. הייתי ממליץ להוסיף לחבילה מצלמת CF חמודה, אפשר למצוא בEBAY (אומרים שהדגם של VEO טוב) בפחות מ100$. ואני רואה שיש כסף מיותר

raananta

New member
../images/Emo51.gif זה מה שחשבתי

לגבי מצלמה באופן אישי אני מעדיף את הניקון הגדולה שלי
אני פשוט אוהב אותה. אבל תודה על הרעיון. מה לגבי כבל לטעינה כשאני לא בבית....וזה קורה המון. USB או לסחוב שנאי? או שיש רעיון אחר?

gabimaor

New member
למה SD

זה יקר בטירוף לעומת CF. ואם אתה כבר מחפש תוספות אז כרטיס cf wifi ומקלדת

2cookie

New member
ענית לעצמך!

כי אביזרי CF זולים משמעותית מאביזרי SD, וSD מהיר יותר לזיכרון.

raananta

New member
נכון קצת יותר יקר...

אבל חשבתי על האופציה של תוספת wifi או GBS או כרטיס GPRS וחשבתי שכדאי להשאיר את הסלוט של ה-CF פנוי. חוץ מזה יש לי בדיגיטלית הקטנה CF 128MB ואולי אני אשתמש בשניהם במקביל....SD פשוט משאיר לי יותר אופציות פתוחות והמחיר נראה לי משתלם. WIFI אולי אחר כך...כגרע ה-BT נראה לי סביר להתחלה.

2cookie

New member
ללא קשר לכך שיש לך מצלמה דיגיטלית

(נייקון? אוחח איזה ממשק מזעזע
) לצילומים מזדמנים נחמד שיש איתך תמיד מצלמה, וזה מוסיף הרבה קוליות למכשיר

raananta

New member
קוקי...לא דיגיטלית../images/Emo3.gif

NIKON N90-S מצלמה נורמלית לפילם..... עדיף על כל דיגיטילית היום. לרוע המזל גם הדיגיטליות המקצועיות לא הגיעו עדיין לרמה של הפילם. אבל לצילומים מזדמנים ...אולי... אני כרגע חושב על אביזרים שיוסיפו נוחות או עמידות למחשבונצ'יק
תודה רבה בכל אופן

2cookie

New member
לדעתי, זה עדיין לא משנה../images/Emo67.gif

וכדי להגן יש נרתיק אלומיניום...

למעלה