iPAQ h2212e מישהו שמע ???

ron20

New member
iPAQ h2212e מישהו שמע ???

חבר הפנה את תשומת ליבי למכשיר ה"חדש" 2212e . ממעבר מהיר על ה spec לא ראיתי שום דבר חדש למעט תוספת של 80$ למחיר. HP בינתיים מפנים אותי לאותו עמוד שוב ושוב. כשיהיו לי עוד פרטים אני אעדכן (אולי פספסתי משהו
)

2cookie

New member
הנה זה טרח לעלות...

העלתי על דעתי שאולי הוא מגיע עם הסוללה המורחבת...

ron20

New member
כנראה הלינק ארוך מדי ...

http://h71016.www7.hp.com/dstore/MiddleFrame.asp?page=config&ProductLineId=435&FamilyId=1573&BaseId=10149&oi=E9CED&BEID=19701&SBLID=&AirTime=False&OperatorDiscount

gabimaor

New member
לפי מה שראיתי

נתקלתי בזה בעצמי וחיפשתי קצת. הבנתי שזה פשוט חבילת בנדל שמגיעה עם בטריה ספייר. תוודאו אותי אולי אני טועה

ron20

New member
80$ על בטריה ../images/Emo35.gif

אני מאד מקווה שלא, אלא אם זו הסוללה המורחבת שעולה 130$ ... בכל מקרה HP לא נתנו לי תשובות ברורות ושולחים אותי בכל פעם ללניק שנתתי פה (אני ממתין לתשובה רשמית). אולי אנחנו מפספסים משהו ...

ron20

New member
נראה שכן ...

אבל עדיין זה לא פותר את החידה: מה חדש ב 2212e

ron20

New member
OK תשובת HP הרשמית ...

לא סוללה ולא שום דבר אחר .. להלן התגובה שלהם: Please note that there is no much of a Hardware difference between the iPAQ H2210 and the iPAQ H2212e. The only difference is in the packing of the iPAQ, as H2210 is for the commercial segment and H2212e is for the consumer segment.

ron20

New member
מי רושם ../images/Emo35.gif

יכול להיות שזו יזמה של יבואן ... בכל מקרה יש כמה דברים לא ברורים: - "there is no much of a Hardware difference" למה יש את ה much
... למה הם לא יכולים לכתוב משהו חד משמעי
- גם את זה לקח לי יומיים להוציא מהם אחרי שהם שלחו אותי 10 פעמים ללינק של ה spec ...
- אם זה אותו מכשיר מדוע הוא עולה 80$ יותר
, ומה כל כך חדש
... בקיצור, כל אחד יעשה עם המידע כהבנתו ...

raananta

New member
ציטוט...../images/Emo26.gif

This HP iPAQ™ h2212e Pocket PC includes an additional battery, next day advanced exchange warranty, and an extended lifecycle. הם רושמים שיש סוללה נוספת, אחריות (כנראה יותר טובה, ולגבי ה"much" המדובר כנראה שהם על ידי שינוי קטן בחומרה (מגעים, שבבים וכו) הצליחו להוריד את צריכת החשמל ולכן בין טעינה לטעינה המכשיר עובד יותר שעות. הכול בגדר ה-"אולי" מה דעתך?

ron20

New member
דעתי ...

סוללה נוספת עולה כ 50$ ... ואז אני ממש לא מבין פער של 80$ במחיר ... אלא אם מדובר על הסוללה ה"עבה" והחיצונית שעולה 130$. לגבי ה much , לדעתי זה סוג של "לשון זהירה" של גוף גדול, אני לא מאמין שהם היו משנים מכשיר וזו התשובה שם נותנים כי: - חלקי חילוף - ה 22XX בסה"כ מכשרים מאד מוצלחים (לא התגלו בעיות כלשהן) - אם יש שינויים ויש חדש, למה לא לרשום את זה
אם יש שיפור למה לא להכריז

raananta

New member
תסתכל בקישור שנתת מתחת לתמונה...

יש "product overview" ושם הם כותבים את הדברים הנ"ל: The HP iPAQ™ h2212e Pocket PC is a perfect solution for Enterprise customers who value additional battery life. Features: Long life cycle: available through January 2005 אני מניח ששמת ליבך לכך. נראה לי שזה איך שהוא קשור להארכת חיי הסוללה. אבל למה לעזאזל ינואר 2005, משהו מוזר לגמרי.

ron20

New member
מנגד .. לפי הקישור של גבי

הוא נמכר כבר ... בכל מקרה ניסנו, שמתי לב להכל, ונראה לי שגם אתה ... נמתין בסבלנות ... מבלבל משהו ...

raananta

New member
אני בכל מקרה הולך על ה-2215 ../images/Emo6.gif

אז זה לא כזה משנה
נראה לי שבאמת נחכה.
רוצה גם עוגה?

ron20

New member
אני מעדיף סושי ../images/Emo132.gif (+ עוגה)

תתחדש ה 2215 מכשיר מצויין

למעלה