IPAQ 5450 vs. 2215 ??

sahmedkh

New member
IPAQ 5450 vs. 2215 ??

מי דעתכם יותר טוב ?? אני מעוניין לקנות מכשיר ואני באמת מתלבט בין השניים, ומה שמפריע לי בגדול בסדרת ה-5XXX הגודל, אך האם ביצועיו מכסים חסרון זה לעומת ה 2215 (שנבנה להיות סדרת הביניים של HP )?? מישהו התנסה בשניהם שכול לעזור ?

2cookie

New member
היתרונות של ה5450 הם

WIFI מובנה (לא בעיה להוסיף אחד דרך CF/SD), קורא טביעות אצבע ותמיכה בשרוולי הרחבה. לדעתי עדיף ללכת על ה2210, כל מה שאפשר להוסיף ל5550/5450 דרך השרוולים, אפשר להוסיף ל2210 דרך הCF. הוא זול יותר וקטן יותר,וקורא טביעות האצבע מטופש לדעתי ולא שווה את המחיר הגבוה של ה5550.

ron20

New member
בנוסף לקוקי

- ל 5XXX מסך טיפה יותר גדול - הוא גם יותר גדול פיסית. - יש לו זיכרון rom מעט יותר גדול (48 מגה) - ה 54XX מבוסס CE2002 למרות שאפשר לשדרג אם-כבר לך על ה 5550 שהוא מסהדרות החדשות (יש לו גם 128 זיכרון) - למרות ש 55XX אמורה להיות הסידרה החזקה ביותר של HP, ה 22XX הוכח כמהיר ביותר בהרבה קטגוריות, בכל מקרה בביצועים לא תבדיל ביניהם... אם אתה לא חייב שרוולים לך בשקט על ה 22XX, הגודל כן קובע ... (וגם המחיר) כמו שקוקי אמר אפשר לקבל היום את רוב ההרחבות ב CF אבל שרוול מאפשר יותר גמישות.

mikeoreli

New member
אני חושב שיש עוד משהו

אם אני לא טועה בדגמי ה54XX וה55XX יש גם מעבד גרפי ייעודי שאמור ליצור גרפיקה יותר מהירה ואיכותית ולהקל על המעבד הראשי.

למעלה