IPAQ 4150

yperry

New member
IPAQ 4150

קניתי בצרפת IPAQ 4150 ונאמר לי שאם אני מעוניין להתקין אנגלית ועברית עליי להחליף את ה Mother Board: 1. האם נכון הדבר? 2. במידה וכן איזו חברה/ות מבצעות את ההחלפה? 3. מה האפשרויות העומדות בפניי? יהודה

castroman

New member
לא חושב שצריך להחליף את לוח

האם - בכל מקרה אתה בעקרון צריך לצרוב את מערכת ההפעלה באנגלית, קודם כל ממה שאני יודע זה לא כל כך חוקי, זה פוסל לך את האחריות, ובHP לא יסכימו לעשות לך, מה שנותר לך לעשות הוא : א. פשוט תסתדר עם הצרפתית. ב. ישנה אפשרות למצוא קבצים ברשת שדרכם אפשר לצרוב מחדש את מערכת ההפעלה - אבל זה די נדיר, מסובך ולא שמעתי על קבצים כאלה ל4150 - ככה שתותר, מה שאני מציע הוא שתנסה לדבר עם HP ישראל ולראות אולי הם יעזרו למרות שבפעם האחרונה שביררתי את העניין וזה היה לפני שנה בערך הם לא יכלו לעזור כל כך.

raananta

New member
בנוסף לדברי קסטרו.

ישנן מעבדות פרטיות בארץ המטפלות בבעיות ב-PPC, נסה לפנות אליהן וראה האם הן יהיו מוכנות לבצע לך שינוי ROM.

yperry

New member
מעבדות

תוכל להמליץ עם מספרי טלפון? כמו שאמרתם, HP לא יכולים לעזור לי בארץ. התקשרתי ל - HP ארה"ב ונאמר לי שהדבר כרוך בהחלפת ה - BOARD ועולה 208.77$, הגיוני? תודה

mikeoreli

New member
אז זהו... שלא.

מערכת ההפעלה של המכשיר שמורה ברכיב FlashROM אשר לא נמחק במקרה של הפסקת הזרם החשמלי. ניתן "לצרוב" אליו מערכת הפעלה חדשה כמו ש"צורבים" עדכון. לגבי מעבדות, אני מכיר את לנטרוניקס.

למעלה