IPAQ 4150 ו- GPS

aldryk

New member
IPAQ 4150 ו- GPS

שלום לכולם אני דיי חדש בתחום הGPS ויש לי כמה שאלות יש לי בבית 4150 ללא שימוש כמעט וחשבתי להסב אותו לGPS לרכב. כיוון שאני לא אוהב חוטים (וגם פריק של טכנולוגיה) חשבתי על 3 אופציות: האחת - תושבת וואקום ו4150 שיש בה GPS מובנה וכמובן מטען לשני המכשירים (GPS והIPAQ) שנייה - (אופציה פחות טובה עבורי, אבל יותר זולה) פשוט מקלט GPS ומטען (ללא תושבת שאותה אצטרך לקנות) (לינק1) שלישית - תושבת וואקום בנפרד וGPS BT (כגון NAVYWAY או GLOBALSAT BT338 ) (העדפה לגלובלסט) GPS BT נותן לי יתרון (אם אשדרג סלולארי בעתיד - אוכל להשתמש בקלות... או אולי עם מחשב נייד...) וגם ללא חוטים מיותרים. אינני יודע כמה עולה רק תושבת ואקום או מהיכן להשיג... לא מצאתי.. התקציב עומד על 300-500 ש"ח... אין לי כסף למקלטים של 600+ (לכן אם אלך על גלובלסט אצטרך לחסוך...) מה אתם אומרים? מה ההמלצות שלכם? תודה

danidag

New member
בכללי NAVIWAY עושה אותה עבודה בזול

עוד שעתיים סוללה לא משנה כל כך ואצלם גם ניתן להחליף בקלות לאוניברסלית.

aldryk

New member
אבל אז אני צריך

לקנות תושבת ל4150 בנפרד, נכון? כלומר, אני מגיע כבר לאותו סכום של אופציה 1, לא? (אולי אפילו יותר יקר) מה ההמלצה שלכם בכללי? האם בכלל ללכת על BT? כמה מכם משתמשים בBT לעומת מקלט רגיל (עכברי) ? האם יש חסרונות מיוחדים ל-BT ? מה הכוונה ל"להחליף בקלות לאוניברסלית" ? תודה

aldryk

New member
אבל אז אני צריך

לקנות תושבת ל4150 בנפרד, נכון? כלומר, אני מגיע כבר לאותו סכום של אופציה 1, לא? (אולי אפילו יותר יקר) מה ההמלצה שלכם בכללי? האם בכלל ללכת על BT? כמה מכם משתמשים בBT לעומת מקלט רגיל (עכברי) ? האם יש חסרונות מיוחדים ל-BT ? מה הכוונה ל"להחליף בקלות לאוניברסלית" ? תודה

aldryk

New member
?

למעלה