IPAQ 3950 נשאלתי האם הדבר הזה יריץ דסטינייטור ככל הידוע לי- כן מה אתם אומרים? וכן כמה הוא שווה?
A AYELET1 New member 30/11/04 #1 IPAQ 3950 נשאלתי האם הדבר הזה יריץ דסטינייטור ככל הידוע לי- כן מה אתם אומרים? וכן כמה הוא שווה?
A AYELET1 New member 30/11/04 #5 זה יכול ליהיות גם מקבלים תמורת משהו מה בודקים במקרה כזה? סוללה - האם היא נטענת מסך- האם הוא שרוט אם אין בעיות דיגיטציה אלו בעיות אופייניות לדגם ספציפי זה , עלולות להתעורר?
זה יכול ליהיות גם מקבלים תמורת משהו מה בודקים במקרה כזה? סוללה - האם היא נטענת מסך- האם הוא שרוט אם אין בעיות דיגיטציה אלו בעיות אופייניות לדגם ספציפי זה , עלולות להתעורר?
E elotan Member 30/11/04 #6 איילת צודקת, תמורת המכשיר צריך לתת משהוא אחר, אז צריך לברר האם זה כדאי: א. מבחינה כלכלית ב. מבחינה שימושית והיות שאני חבר בפורום "השני", וגם ככה רועדות לי הידיים שאני כותב כאן (טפו טפו), ואני לא מכיר דגמי PPC, הייתי רוצה לדעת למה כדאי לשים לב.
איילת צודקת, תמורת המכשיר צריך לתת משהוא אחר, אז צריך לברר האם זה כדאי: א. מבחינה כלכלית ב. מבחינה שימושית והיות שאני חבר בפורום "השני", וגם ככה רועדות לי הידיים שאני כותב כאן (טפו טפו), ואני לא מכיר דגמי PPC, הייתי רוצה לדעת למה כדאי לשים לב.
E elotan Member 30/11/04 #7 עוד שאלה לגבי הדבר הזה: קראתי שאמורלהיות לו מעבד אינטל 400 מגה הרץ, אבל כששיחקתי בזה הגעתי ל INFO ושם כתוב אינטל PXA 250 זה בסדר?
עוד שאלה לגבי הדבר הזה: קראתי שאמורלהיות לו מעבד אינטל 400 מגה הרץ, אבל כששיחקתי בזה הגעתי ל INFO ושם כתוב אינטל PXA 250 זה בסדר?
K kondason1 New member 30/11/04 #10 אם ב3950 עסקינן אז אולי מישהו יודע אם הוא תומך בכרטיסי זכרון אולטרה 2 ??? אני יודע ששאלתי כבר אבל לא יוצא לי להתקשר לתמיכה לברר אמרתי אולי בכל זאת מישהו יודע??? תודה
אם ב3950 עסקינן אז אולי מישהו יודע אם הוא תומך בכרטיסי זכרון אולטרה 2 ??? אני יודע ששאלתי כבר אבל לא יוצא לי להתקשר לתמיכה לברר אמרתי אולי בכל זאת מישהו יודע??? תודה
C castroman New member 1/12/04 #11 ממ לא חושב... הוא יחסית ישן, קשה לי להאמין שהוא תומך בזה, בכל מקרה אפשר גם להסתדר עם כרטיסים יותר איטים.
ממ לא חושב... הוא יחסית ישן, קשה לי להאמין שהוא תומך בזה, בכל מקרה אפשר גם להסתדר עם כרטיסים יותר איטים.