ipaq 3835 and wi-fi

32441cil02

New member
ipaq 3835 and wi-fi

שלום לכולם. האם ה 3835 תומך בכרטיסי WIFI של SECURE DIGITAL ??? האם יש שני סוגי SD CARDS אחד SD רגיל ואחד SDIO ואם כן מה ההבדל ביניהם ??? אם אני מתקין כרטיס WIFI האם עליי לעשות UPGRADE ל מערכת הפעלה 2003 ???

ron20

New member
../images/Emo26.gif

ה 3835 תומך בכל דבר, אבל לא באופן ישיר אלא רק באמצעות שרוולים. חריץ ההרחבה שלו מתאים לזכרון SD בלבד, ואינו מתאים לכרטיסי SD אחרים בשל אי התמיכה ב SDIO (מה שמאפשר התקנים נוספים). יש המון שרוולים ברשת, בטח קיימים שרוולים עם תמיכה מובנה, אבמידה ואתה לא מוצא, תמיד אפשר לרכוש שרוול CF והתקן CF-WIFI. לגבי מערכת ההפעלה, אין צורך לשדרג בשביל תמיכה ב WIFI - תבדוק את תאימות הכרטיס או ההתקן שאתה רוכש.

yngwiem

New member
האם יש ...

מוקדים של wi fi בארץ ??? אני קצת מבולבל .. הבנתי שזה משהו שדומה לבלוטות' .. אם כן אז למה ? (למה הוציאו שני דברים שהם דומים ) מה ההבדלים ביניהם ? איך wi fi עוזר לי פה בארץ ?< הבנתי שה 2210 מוכן ל wifi מה זה אומר ? בברכה אביעד ..

ron20

New member
אז ככה ...

ה BT מקשר בין מכשירים לאו דווקא מחשבים (טלפון, לאוזניה, דיבורית, שלט של פליסטיישן ןכן, בעקרון יכול להחליף כל חוט או IR) הטווחים שלו קצרים יחסית. ה wifi מאפשר שירותי רשת (בדומה לרשת מחשבים "סלולה") והטווחים שלו הרבה יותר גדולים. נכון שמבחינת הפוקט יש דברים שאפשר לעשות בשניהם אבל מדובר בשני דברים שונים. אין דבר כזה "מוכן ל WIFI" יש לך 2 חריצי הרחבה - תקנה כרטיס WIFI - יהיה לך ...

למעלה