iPaq 3800

רז חשמל

New member
iPaq 3800

שלום, קיבלתי מחבר iPAQ 3800 בן שנה - עובד. יש לי כמה בעיות איתו : 1 העיברית באקסל הפוכה. 2 כשאני מקליד עברית באקסל, כל אות שמוקלדת מקפיצה לתא הבא כאילו לחצתי אות וEnter מיד אחריה. תודה על כל עזרה.....

2cookie

New member
אתה צריך להתקין את גירסת העברית

החדשה של PDAC, מחיר השדרוג 160 שקלים אם אני לא טועה.

ron20

New member
נשמע כמו PDAC ויזואלית ...

תבדוק איזו עברית מותקנת ... אם באמת זה PDAC הישנה, אתה צריך להתקין קובץ קטן ב PC תמצא אותו באתר של PDAC ... אני ממליץ לך לרכוש / לשדרג לעברית לוגית PDAC או איירון (דפדף בפורום להבדלים)

רז חשמל

New member
אז ככה...

ראשית תודה לשניכם! התקנתי עדכון מ PDAC למרות שהאתר שלהם מוצף באגים....הכל עובד חוץ מהעובדה שהמקלדת באקסל קופצת לתא הבא אחרי הקלדה של אות, אני אשמח לשמוע עצה בכיוון הזה. תודה !

ron20

New member
מה ז"א עדכון ?

שידרגת לעברית לוגית ? בדקויות של PDAC אני לא אוכל לעזור, כי אני לא מכיר לעומק (אני עם איירון) בכל מקרה, אם מדובר על עברית לוגית שתי החברות נותנות פתרון טוב, הויזואלית היה מוצר בסיסי מלא באגים ... המלצתי, פנה לתמיכה של PDAC, ממה שאני יודע בכל מה שנוגע לתמיכה באופיס אירון טובה יותר.

ron20

New member
רז ידידי ...

אני לא זוכר בדיוק את כל תחלואי העברית הויזואלית אבל מה שבטוח, אופיס לא היה הצד החזק שלה ... המלצתי, אם אתה מרבה להשתמש במכשיר - רכוש עברית עדכנית (שדרוג ל PDAC לוגית או רכישה של איירון) זה ממש משנה את המכשיר מן הקצה אל הקצה ושווה כל גרוש. בכל מקרה, דפדף בפורום לגבי ההבדלים, זו התוכנה הכי קריטית במכשיר וחשוב לעשות קניה נכונה. למזלך היום קשה "ליפול" כי רמת התמיכה העברית כבר טובה מאד בשתי הגרסאות.

mikeoreli

New member
תלוי

ואני מסביר מדוע : לגבי כוח עיבוד- אין כל כך הבדל בין המכשיר הזה למכשירים החדשים הממוצעים למרות כוח עיבוד כפול. לגבי זיכרון- רק במכשירים בליגה היותר גבוהה יש יותר זיכרון, בכל השאר יש אפילו פחות מאשר ב3850 שיש בו 32 רום ו64 ראם נטו. לגבי אחריות - אין. לגבי סוללה - יתכן שהסוללה תגמר יותר מהר, ועלות החלפת סוללה ממש לא שווה. לגבי מסך - אם אין יותר מדי שריטות, טוב מאוד. גודל פיזי - המכשיר יותר גדול וכבד ממכשירים ממוצעים היום. דרך אגב, את ההשקעה הזו תצטרך להשקיע גם כן במכשיר חדש - עברית, יותר זיכרון וכו... מכשיר חדש עולה בארץ בתווך מכירים של 1600 לפשוט - 5000 למשוכלל. בארה"ב המכירים כמובן יותר נוחים.

ron20

New member
רז ... לא הבנתי משהו ...

כשאתה שואל אם כדאי להשקיע ב 3850 זה אומר לקנות 3850 או לרכוש עברית למכשיר לשרשותך. אם המכשיר משמש אותך מבחינה פונקיונלית לא תראה יותר מדי הבדלים בינו לבין מכשירים חדשים. במידה ואתה עושה בו שימוש קבוע, עברית ברמה גבוהה הופכת לחלק אינטגרלי במכשיר - בקיצור אם טוב לך איתו אז זה שווה את ההשקעה. עיקר ההבדלים (המגבלות של 3850 מול מכשירי היום): - גודל פיסי ומשקל - העדר יכולות אלחוט (אפשרי עם שרוול) - אין SDIO - כח עיבוד בקיצור לא יותר מדי "מיושן" במיוחד אם אתה חי איתו טוב.

למעלה