ipaq 3760 - שווה לקנות?

ipaq 3760 - שווה לקנות?

שלום. הציעו לי לאחרונה לקנות iPaq 3760. אני יודע שזה מחשב כף יד ישן, ושאין לו ביטוח, אבל הוא שמור וממש כמו חדש. לא נראה שנעשה בו שימוש מדי. אני צריך מחשב כף יד פשוט, עם יומן ומשחקים. אני חדש בכל העולם הזה ואין לי מושג מה אוכל לשים בו ומה לא. הציעו לי אותו בזול(300 שקלים), ואני ממילא סטודנט חסר תקציב, אז זה קורץ לי. האם יש דברים שהוא לא יריץ בתוקף היותו מחשב כף יד ישן? האם יש הבדלים בין הגרסאות של windows ce ואני אושפע מזה? מה אני אצטרך בשביל שיהיה לו גם GPS? תודה לכל העונים והעוזרים! ארז.

BravoMan

Active member
אל אף היותו מכשיר ישן (מאוד) הוא

נחשב בזמנו לאחד הטובים והמכשירים האלה אכן אמינים לרוב. מחיר 300 ש"ח נראה בסדר. כמו כן למכשיר הזה יש 64MB RAM דבר שאפילו לא כל מכשיר חדש יכול להתפאר בו. עד כאן החדשות הטובות. החדשות הרעות הן שהמכשיר מריץ מערכת הפעלה WM2002 וקשה מאוד למצוא היום תוכנות (בייחוד משחקים) שתומכות בה. העניין הוא שתוכנות לפוקט אינן תועמות אחורנית (תודה רבה MICROSOFT) והיום כבר לא תורחים לפתח למערכת שהיא 2.5 דורות אחורה.

איזה בעסה ../images/Emo10.gif

אז אין מצב לקבל מכשיר טוב בפחות מ600 שקלים עם WM2003? או לפחות יכולת לשדרוג ל2003? כמה זה קריטי בכלל?

BravoMan

Active member
זה תלוי

באתר WWW.POCKETPCFREAK.COM יש לוח גדול למכשירי יד שניה. אולי יתמזל מזלך ותמצא מציאה. כמה זה קריטי תלוי בשימושים שלך. מי שמסתפק במועת המכשיר הזה יתאים לו, אבל מי שרוצה קצת יותר... כך בחשבון שמבחינה כספית פוקט די דומה למכונית: אתה אולי תצליח להתחמק מלשלם מחיר גבוהה על המכשיר עצמו, אבל אז יבואו האביזרים (כרטיס זכרון, נרתיק, אולי GPS או כרטיס WIFI) ותוכנות. ואז כשתגלה למה מכשיר כזה מסוגל אז בטח גם תרצה יותר ותתחיל לחשוב בכיוון שדרוג. אם כל מה שאתה צריך זה יומן בסיסי ביותר ואולי משחק או שניים ובכמה שפחות כסף אולי שווה לך להסתכל על PALM למיניהם. הם בד"כ זולים מהפוקט בייחוד יד שניה.

למעלה