ipaq 1940

• פותח הנושא omh
  • פורסם בתאריך

omh

New member
ipaq 1940

שלום! מישהו יכול להסביר לי איך מקשרים בין nokia 6100 לipaq 1940 וחיבור לאינטרנט? תודה!

YanivZX6R

New member
מתקשרים לחברה אליה אתה מחובר

או אורנג' סלקום וכו..... הם יבנו חייגן.

mikeoreli

New member
תשובה

האפשרות היחידה שלך היא להתחבר דרך האינפרא אדום של שני המכשירים. את ההגדרות, כמו שיניב כתב תוכל להגדיר בעזרת מוקד ה"דטה" של החברה הסלולארית שבה אתה מנוי.

ron20

New member
../images/Emo32.gif זה שייך לפורום סלולרי אבל...

כל כך חבל ולא מובן מדוע לא שילבו Bluetooth ב 6100 ... (טוב זה גם רלוונטי אלינו) נושא ה Bluetooth קיבל זריקת מרץ אדירה בעקבות קמפיין האוזניה האלחוטית של סלקום ... אני רואה המון אנשים כולל בעלי 6100 גאים, שמשוכנעים שרכשו את הנייד המשוכלל ביותר שיש, מאוכזבים שהוא לא תומך באוזניה ... אני ממליץ לכל בעל PDA עם BT להסתפק ב 6310, או נייד אחר תומך BT ... כי עם אוזניה ו PDA תכונות המכשיר כמו מסך צבעוני, וצלצולים פוליפונים - מתגמדות. כמובן שיהיה נחמד אם יהיה סלולר שנותן הכל ... ואגב - שמעתי שמועות שנוקיה מתכננת לשווק מתאמי BT למכשירים קיימים (נשמע לי הזוי - אבל כשמדובר בנוקיה, אני לא פוסל זאל על הסף.)

mikeoreli

New member
באמת חבל

אני שקלתי לקנות את המכשיר אבל ברגע שראיתי שאין לו BT ירדתי מזה. חץ מזה, תיזהרו מאנשי מכירות. באורנג' אמרו לי שהמכשיר כולל BT וכמעט קניתי אותו. לאחר בירורים באתרים שונים הסתבר לי שהוא לא כולל BT. באורנג' שינו את גרסתם ואמרו שאולי תצא גרסת עדכון למכשיר שיתמוך בBT. משהו לא ממש מובן כי בנוקיה לא מצוין שהוא כולל את חומרת הBT. לכן, תשימו לב שלא יטעו או יעבדו עליכם... (במקרה שלי אני בטוח ששתי הנציגות לא ידעו על מה הן מדברות וחבל שזו רמת הידע). חוץ מזה, רק שתדעו שאין למכשיר הזה כרגע דיבורית לאוטו או מטען לאוטו, כי הסתבר שמה שקיים כרגע בשוק עובד בצורה ממש גרועה וגם יחסית יקר ולכן גם המטען וגם הדיבורית נשלחו חזרה ליבואן לשיפור הביצועים ולהורדת עלויות. הערה קטנה לסיום, אני ציינתי פה את חברת אורנג', ורציתי לציין שפחות או יותר כך זה גם עם סלקום. כששאלתי נציגים של סלקום שמכרו טלפונים באוניברסיטה על הBT הם לא ממש ידעו על מה אני מדבר ורק אחד ידע קצת וגמגם לגבי המכשירים. אח"כ הם צחקו על עצמן ואמרו "איך שהלקוחות יודעים יותר מאתנו על המכשירים..." לסיכום: חלק מהנציגים לא יודעים בדיוק מה הם מוכרים ורק מדקלמים את מה שאמרו להם. אז תיזהרו ולפני קנייה של מוצר תקראו עליו חוות דעת ותקראו בהבנה את התכונות של המוצר. כל מוצר.

2cookie

New member
אני רואה שההודעה שלי לא נשלחה...

כתבתי שיש מתאם BT של נוקיה שייצא בקרוב, אבל הוא מגושם והוא מתחבר דרך הPOP PORT של המכשיר- ויכול להתנתק לעיתים קרובות.

ron20

New member
../images/Emo26.gif תראה

אם הטלפון יכול להיות בתיק או על השולחן זה פתרון לא רע ...ובכל מקרה עדיף על IR ... יש לך לינק או מידע נוסף בנושא ?

למעלה