IPAQ 1940 - צהוב ?!

ihoward

New member
IPAQ 1940 - צהוב ?!

שלום קראתי בפורומים כי יש למסך 1940 נטייה לצהוב בזוויות מסוימות ברקע לבן. למי מביניכם שיש את המכשיר: האם זה נכון? עד כמה זה חמור? האם רואים את זה בזווית נורמלית? האם איכות המסך פחותה מה 1910 2210. אני שוקל לקנות את ה 1940 אבל הצהיבות שקראתי עליה מאוד מדאיגה ... תודה!

2cookie

New member
זה לא אמור להדאיג...

אבל איכות המסך אכן נופלת מזו של ה1910 ושל ה2210.

ihoward

New member
לא אמור להדאיג?

הכוונה היא שאין צהוב או שיש אבל זה לא נורא למי שאוהב את הצבע

castroman

New member
אז ככה

על מנת לחסוך בעליות המכשיר (וככה הוא יעלה לך, הצרכן גם זול יותר), HP השתמשה בלדים שנקראים לדים "מלוכלים" שנוטים לגוון הצהוב, כשתעבוד מול המכשיר תראה טוב ולא תחשוב בגוון הזה, אבל אם למשל תיקח את ה1910 או את ה2210 או כמעט כל מכשירי החברה ותשווה ממש אחד ליד השני את המסכים תראה באמת שהוא נוטה להיות צהוב יותר, בכל מקרה זה לא יפריע לך ומנסיון.

ihoward

New member
אז ...

זו לא סיבה מספקת ללכת על איפה שלא חסכו - 1910/2210 או מחברה אחרת?

2cookie

New member
אם אתה מוכן להחליף את הBT

בWIFI (שלדעתי זה דבר שכדאי לעשות!) ואוהב את העיצוב שלו (לפחות אני אוהב
, במציאות הוא נראה טוב) תוכל לקנות את האקסים X3.

castroman

New member
בקשר ל1910 לא כדאי ../images/Emo3.gif

אם אתה מוכן להשקיע יותר לך על ה2210 מכשיר מצוין

mikeoreli

New member
תראה

כל העניין הוא תקציב וצרכים. אם יש לך תקציב סביר ל2210 לך עליו הוא יותר טוב ולכן גם יותר יקר. ה1910 הוא מכשיר מיושן ולא תמצא כזה חדש. בכל אופן, ה1940 הוא מכשיר שיש עליו חוות דעת טובות מבחינת ביצועים ונוחיות. לרוב אתה לא תרגיש בגוון הצהבהב של המסך אלא אם תחפש זאת. בעצם אם תסתכל טוב טוב בכל מוצר שלא יהיה תמיד תגלה משהו דפוק, פשוט כי אין שום דבר מושלם. בכל מקרה, השאלה היא מה הצרכים שלך ומה התקציב ? רק שתדע שחוץ פוקט פיסי זה לא איפק. איפק זה פוקט פיסי וכן כך גם AXIM וגם MyPAL וגם MIO ועוד... לכן אני מציע לך להגדיר צרכים ותקציב ואז תחזור אלינו ונמליץ לך על המכשיר הכי מתאים.

odedbarak

New member
i have one and i enjoy it very much

...it's a good product and the yello thing doesnt really matter

אשלונית

New member
תראה..

אני קניתי עכשיו את ה 1940 והוא תותח!!! הביצועים מעולים ולא שמתי לב והשוואתי מול ה 1910 של אחותי לשום צהיבות. אולי ממש ממש טיפונת אבל בקטנה לא מרגישים בכלל. יש לו ביצועים נהדרים, בטריה עם אורח חיים טוב שאני מתכוונת ללשחק במשחקי גרפיקה של מירוצי מכוניות, בנוסף להשתמש ביומן וכאלה.. לך עליו הוא מכשיר תותח!! אני מאוד מרוצה ממנו!!!!

למעלה