Ipaq שתומך בכרטיס PCMCIA

Ipaq שתומך בכרטיס PCMCIA

שלום האם המכשירים החדשים של HP מאפשרים חיבור כרטיסי PCMCIA (באמצעות שרוול הרחבה כמובן)? אם לא, האם ניתן עדיין להשיג מכשירי 3950 (מדובר במספר מכשירים)? תודה

gabimaor

New member
תקנו אותי אם אני טועה

אבל כל מכשיר שיש לו כניסת CF גם יכול (ע"י מתאם כמובן) לתמוך ב PCMCIA ואם כך המצב הרי שגם ה 2210 יכול לעמוד במשימה.

mikeoreli

New member
חיפשתי חיפשתי ולא מצאתי

מתאם PCMCIA ל CF. כלומר לחבר חומרת PCMCIA לפוקט פיסי דרך כניסת הCF. מה גם שלפי ההגיון זה לא ממש מתאים כי כרטיס PCMCIA גדול פי 2 מכרטיס CF. מה שכן, מצאתי הרבה מתאמים מCF לPCMCIA. לדעתי, הכי מתאים לו זה האיפק 5555. שאליו ניתן לחבר את השרוול שעולה רק דרך אגב יחסית הרבה כסף. בכל מקרה 3950 ניתן לקנות אך ורק יד שנייה.

2cookie

New member
HP ייצרה אחד לג'ורנדה

(מתאם מCF לPCMCIA...) שמקפל את הכרטיס PCMCIA לאחורי המכשיר ומשאיר אותו בחוץ. הבעיה היא שזה ייעודי לג'ורנדה, אין לי מושג באיזה עוד מכשירים יעבוד.

mikeoreli

New member
הזכרתי לי

נתקלתי כבר בשאלה כזו והתברר שהתאם הזה הוא היחיד שקיים והוא עובד רק עם ג'ורנדה.

2cookie

New member
נראה שHP למדה דבר או שניים

מסוני

mikeoreli

New member
אני מקווה גם

שאתה מסכים איתי שזה מטומטם מאוד. הם הפסידו ועדיין מפסידים כך לקוחות רבים (הכוונה לסוני, הג'ורנדה כבר לא נמכרת).

2cookie

New member
רואים הרבה דמיון בין סוני לHP

בהרבה תחומים, עד כדי כך שאני כבר לא יודע מי מחקה את השני. סתם השוואה קצרה: גם לסוני וגם לHP יש ליין מצלמות דיגיטליות, ושתיהן קונות עדשות מחברות אחרות... גם סוני וגם HP מייצרות את מחשבי כף היד הטובים מסוגם. (HP עד לא מזמן לפחות...) גם סוני וגם HP מוכרות מוצרים דומים (מחשבים, מצלמות, מחשבי כף יד, HP מתבלטת רק עם מדפסות) מה שמעצבן בסוני זה דברים כמו הממורי סטיק, האיילינק וכל הנסיונות לייחד את המוצרים שלהם. מה שמעצבן בHP זה שלעומת סוני לא כל מוצר שלה זה הכי טוב. (כשאתה קונה סוני אתה מצפה לקבל את ההכי טוב
)

castroman

New member
"(HP עד לא מזמן לפחות...)"

תסביר, איך חברה מייצרת מכשירים יותר טובים ממנה

mikeoreli

New member
דוגמא

דל axim x3i מול איפק 1940 טושיבה E805 מול איפק 5550 מיטק מיו 558 מול איפק 5550 אסוס MyPal 620i מול איפק 2120 ויש עוד המון... אביאל, חזרנו לימים בו השמצת את הקסיופיאה שלי כשלדעת כולם (חוץ ממך) היא הייתה יותר טובה מה3850 שבו אתה צידדת ? תבין שHP מצליחה רק בגלל שהשווק (בעיקר בגללו) והניהול בה הם טובים, לא בגלל המכשירים עצמם.

mikeoreli

New member
תודה

אבל זה גם מה שהתכוונתי. לדעתי וגם לדעת רבים עסק עומד רק על הניהול והשווק שלו. יש מספיק דוגמאות לניהול מעולה ושיווק לקוי וההיפך או גם וגם שגרמו לחברות להכשל. למשל, הסיבה שבגללה לדעתי הקסיופיאה E200 לא הצליחה בעולם זה בגלל שהשווק שלה קבע את המחיר ל600$, כ100$ או אפילו יותר מה3850 של קומפאק, למרות שהקסיופיאה כללה כמה תכונות שלא היו באיפק.

castroman

New member
הטושביה והמיו 558 ממש לא יותר טובים

מה5550, כמו כן הם הוכרזו חודשיים-שלוש אחריו. אולי תשווה את ה4150 לדוגמא מול האסוס או מול המיו ואז נראה באמת מי החזק, HP תמיד היתה הראשונה בכל - אם זה בזכרון המוגדל, חריצי הרחבה, BT, WIFI וכו' וכו'

2cookie

New member
אביאל, אני אפילו לא אטרח להתווכח

אתה כמו איל וייס וSE

ron20

New member
קוקי ../images/Emo35.gif

חשבתי שרק אני מיצג את הפורום בשעות מוזרות כאלו
בוקר טוב

2cookie

New member
גם לך, תמיד יש איזה חצי שעה