IPAQ כן או לא

gimel2

New member
IPAQ כן או לא

שוקל לעבור מ-VX ל- ipaq מטעמי מהירות וזיכרון. השאלה: האם העברית שרוכשים בארץ עובדת עם QUICKWORD שהוא הכרחי בשבילי והאם קיימת התאמה מלאה ל- OUTLOOK 2000 כך שיהיה סנכרון מלא של כל היומן וספר הטלפונים שהיה לי ב VX הישן והטוב. שכחתי לומר - הרכישה תהיה בארה"ב, עם הסיכון של אחריות וכו´...(נ.ב. אין צורך לברך על ההצטרפות לפורום שכן בקריאת הפורום אני וותיק מרובכם ולכל מי שיתעקש - תודה מראש)

רועי.ג

New member
רוב התשובות הן כן

קודם כל תשכח מהקוויקאופיס ב ipaq יש לך את כל התוכנות word אקסל ואתה לא צריך תוכנת המרה לגבי אנשי הקשר באאוטלוק 2000 אין בעיה אתה מסנכרן והכל עובר תזכור מדובר באותה משפחה windows ולכן הם מדברות באותה שפה הערה חשובה לגבי זיכרון ומהירות נכון של ipaq יש מעבד 206 מגהרץ ו32 או 64 מגה זיכרון אבל התוכנות שלו הרבה יותר כבדות ודורשות הרבה יותר כח מעבד כך שבפועל מדובר על מהירויות עבודה דומות לפאלם רק לצורך השוואה תוכנות לipaq שוקלות בסביבות 1-5 מגה (וזו לא טעות הקלדה)

avivgr

New member
אתה עוצר לי את הנשימה כל פעם מחדש..

וזו לא מחמאה... תשתדל ללמוד סימני פיסוק בפאלם כי זה נורא לקרוא הודעות כאלו... תודה אביב

ordan

New member
מעבר ל IPAQ

יש למכשיר תמיכה מלאה באופיס לפוקט פי סי, כלומר, תוכל לעבוד עם וורד ןאקסל, אני לא יודע מה היה לך קודם. ישנה תמיכה מלאה בסינכרון עם OUTLOOK 2000. מכיוון שתרכוש את המכשיר באמריקה תצטרך לרכוש כאן בניפרד את העברית אבל פרט למחיר שאני לא זוכר אותו כרגע, לא תהיה לך בעיה. \אם תרכוש את המכשיר, אתה מוזמן לקהילת ה IPAQ בוואלה שמיועדת לבעלי מכשיר זה בכתובת: http://community.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=f/index&forum_id=2565&cat_id=310

לבועז אורדן שלום רב! ../images/Emo24.gif

לפני חודש וחצי בערך, פרסמתי בפורום הפאלם "ההוא", הזמנה למפגש קהילת הפאלם הישראלית. לאחר כמה שעות ההודעה נמחקה. גם לעומר המאירי, אשר פרסם תשובות מקצועיות והוסיף קישור לפורום הפאלם שלנו, מחקו כמה הודעות ואף הזהירו אותו מחסימה ומחיקה מיידית, של כל הודעה הקשורה לקהילתנו. לאחר שיחה עם אורית רגב, התברר לי כי אינה נגד רעיון המחיקה, והוסכם בין השורות (במקרה זה המילים) שלא יהיה שום קשר בין הפורום שלנו לבין הפורום של וואלה. לא בפרסום הודעות ולא בשיתופי פעולה במפגשים, היות והמנהלים שלה "מרגישים פגועים". היות ואתה חדש בוואלה (סוף ספטמבר, אם פאלמי אינו מטעני), אבקש ממך לא לפרסם את קהילתך על דפי הפורום שלנו. אינני מפרסם את קהילתי אצלך, ואני מצפה ממך לאותו המטבע. שלחתי לך דואל המבהיר את הבעיה, אדם צייט מנהל קהילת הפאלם הישראלית

ordan

New member
לאדם - אני לא הפורום "ההוא"

ומבחינתי, פרסם כמה קישורים שאתה רוצה לקהילה שלך בקהילה שלי. לא כל כך ברור לי מה בדיוק העניין, מה לי ולאיבה של וואלה עם מישהו או משהו, אני וואלה? אני מנהל קהילה שעוזרת ספיציפית לאנשים עם IPAQ וזה משהו שאין במקום אחר, מי שצריך עזרה שיגלוש לשם, מה זה צריך להפריע לך או למשהו אחר אני לא מבין. אני עדיין בתחושה שהקהילות, וכרגע לא חשוב איפה הן מנוהלות, הן קודם כל להחלפה חופשית של מידע ומה שיותר חשוב, עזרה הדדית. חבל למנוע מקור עזרה, ביחוד שאין לך חליפי להציע, ממי שזקוק לעזרה זאת. אתה, וכל חברי הפורום שלך מוזמנים בזאת לתרום כל מידע חיוני וחיובי לקהילה שלי ואני אשמח לתרום למי שזקוק לעזרה ב- IPAQ בקהילה שלך. צריך להיות משהו מאוד מאוד דרמטי לרעה בשביל שאני אמחק הודעה בקהילה שלי, למחוק הודעות זה בגידה בערך הקהילה עצמה לטעמי. בו נחזור לדבר האמיתי ושחרר אותי מכל בילבולי השכל האחרים. בעז אורדן.

אדם, אני מניח ולאחר השינוי

שעשיתי בבעלות מפאלם ל IPAQ שאין להביט לאחור אלא קדימה בלבד ללא שמירת טינה. מי שמפריח את רוח הקהילה אלו אנשים ולא "מנהלים"..... רע לא יכול להיות בשיתוף פעולה, ואני כותב וקורא בפורום זה שלנו ואף אחד לא יקח את זה ממני, ובימים האחרונים בגם בפורום ההוא, ואני מרגיש טוב עם זה. מטוסים מתפוצצים בשמים ובנינים קורסים, מה שצריך לעניין כעת זה לעשות דברים מהנים ופרודוקטיביים, בואו נתבגר...ההיסטוריה של פרטיים לא רלוונטים לעניין ואולי בעבר נתקלת בפסיכי שמחק הודעות, אגב, יכול שאחר ימשיך למחוק, אבל אנחנו צריכים להיות תמיד טובים יותר, ויש לכך דרך אחת בלבד... בברכה. דורון איזון.

מצטער שאני מבלבל לך את השכל ../images/Emo98.gif

אם זאת הבהרתי את עצמי, ואני שמח כי יישמת את ההבנות. חבל רק שאתה מחליט בשבילי אם יש ברשותי מידע חליפי להציע. אדם

ordan

New member
לא הבנתי, מה החלטתי בשבילך.

אני כנראה לא הסברתי עצמי טוב ולכן אחדד את המסר, המסר הוא שלום, אהבה והחלפה חופשית של מידע וידע. שום דבר אחר. בעז

מבחינתי זה אותו מסר ../images/Emo13.gif

למרות זאת, אבקש להפסיק את מסע יחסי הציבור בקהילה. אני לא רוצה לרדת לרמה של מנהלי פורום פאלם בוואלה, לכן אם לא הבנת עד עכשיו, ביקשתי ממך יפה, לא להכניס קישורים לקהילתך ב-IPAQ, ולא להזמין לשם משתמשים. תכניס את הקישור לקהילתך לכרטיסך האישי, אין לי בעיה שתציין כי אתה מנהל קהילת IPAQ בוואלה. הכנסתי את הקישור של הקהילה שלך לקישורי הפורום, אדם

ordan

New member
יאללה, בוא נגמור עם זה ונמשיך לעבוד ../images/Emo24.gif

אדם, אנא קרא בפנים...

אדם, רוב רובנו כאן מסיבות שונות של ידע כיף ושייכות, רובינו לא עסוקים במריבות היסטוריות וזה לא מעניין אותנו. אהתנהגות זאת אתה דוחק את משתמשי ה - IPAQ מכאן ומתוך היכרות זאת לא כוונתך, ולכן בתור בן בית כאן אני מבקש להפסיק. דורון.

דורון, ../images/Emo13.gif

איני מתכוון לדון כאן ביתרונות וחסרונות של פרסום פורום אחד בפורום שני, אם זאת איני רואה לנכון לראות בעמוד אחד בפורומינו, שלוש הודעות על קהילת ה-IPAQ בוואלה. היום בבוקר הוספתי את הפורו שלו לקישורי הפורום והחל מרגע זה, אני רואה את כל הקישורים לפורום בוואלה - פרסום ותו לא. אני לא מרשה לאתרי פוקט פיסי אחרים לפרסם כאן (פעם זה עבר את גבול הטעם הטוב) והדבר תקף גם לגבי הפורום של בעז. אחת כמה וכמה, הפורום שלנו עוסק בכל מכשירי כף היד, ולא רק בפאלם פיילוט, והחל ממחר (רוב הסיכוים שכן), יהיה לנו גם פורום Win CE. אינני דוחק אף משתמש של IPAQ, אך כמו שאני לא מפרסם בקהילתו של בעז וקהילת הפאלם של וואלה, איני רוצה לראות פרסומים של הקהילה כאן. ביקשתי מבעז להפסיק את זה, לא מחקתי אף הודעה, ואני מצפה שבעז יבין את זה. אדם

למעלה