Ipad 4 דור רביעי 4G

ido176

New member
Ipad 4 דור רביעי 4G

הי

אני מעוניינת לקנות אייפד 4 אך מתלבטת אם לקנות את הדגם שתומך ברשת הסלולרית (דור רביעי 4G) או את הדגם הרגיל (רק עם WIFI)
הבנתי שדור רביעי אמור להיכנס לשימוש בסוף שנת 2014 אך לא בכל הרשתות, והמחיר לחבילות יהיה יקר מאוד.
רוב השימוש באייפד יהיה לקריאת ספרים, מסמכים, מוסיקה, וסרטים

איזה דגם כדאי לקנות?

אשמח לקבל תשובה:)

המון תודה

noa_f

New member
אם את חושבת שהסבירות שתזדקקי לאייפד

״בדרכים״ קטן וגם יש לך סמארטפון שיכול לשמש כהוט-ספוט, לדעתי אין סיבה לקנות את הדגם עם הסים.
ולגבי דור4 - זה בכלל עדיין ענין של שמועה. אפילו עוד לא יודעים אילו תדרים יהיו בישראל.

AYELET1

New member

ido176

New member
תודה..

תודה על העזרה, אשמח לקבל תשובות נוספות :)

shoosh2607

Member
מנהל
לי יש את זה עם הסים

אבל לא בגלל הדור 4.
דור 4 להערכתי לא יהיה פה לפני סוף 2015...
זה תלוי בשימושים שלך.
גם הקודם שלי היה הדגם עם הסים.
אני רוצה אינטרנט בכל מקום ולא רוצה לטחון את הסוללה של הנייד שלי בשביל הוטספוט.
המחיר לחבילה כרגע לא גבוה (כי שוב, לא דור 4) וההפרש במחיר האייפד היה לי שווה.
ענין של עלות-תועלת.
אז כמו שנועה כתבה - אם זה כי את רוצה אינטרנט בדרכים, לכי על זה.
אם זה בגלל הדור 4 - לא הייתי טורחת.

BravoMan

Active member
אתה בטוח שאתה רוצה דווקא iPad?

הוא מכשיר די בעייתי מבחינת העברת תוכן עליו וממנו, יש לו כל מיני קונצים כמו למשל שאתה לא יכול לשמור במכשיר מסמך שקיבלת במייל ולמחוק את המייל.

אלא אם אתה כבר עובד עם מכשיר iOS ובאמת אוהב את המערכת המוגבלת הזו אני ממליץ בחום שתבדוק את המתחרים לפני שאתה קונה!

noa_f

New member
למה אתה שוב כותב שטויות?

בוודאי שניתן לשמור צרופה ולמחוק את המייל.
אתה יכול לכתוב ״בדוק את המתחרים, הם עולים פחות״ ולא תצא טמבל.

BravoMan

Active member
המחיר הוא רק יתרון אחד של המתחרים!

וכדי שבאמת אצה טמבל:
לאן בדיוק אפשר לשמור קובץ מצורף?
הרי אין מקום כללי לאחסון קבצים.

ייתכן, שחלק מהיישומים שפותחים קבצים מצורפים מאפשרים גם לשמור עותק אצלם לוקלית, ולך תזיז את זה אחר כך מיישום ליישום.

נכון, יש הרבה מקרים בהם בן אדם לא צריך להבדיל בין מידע (שיר \ סרט \ תמונה) ליישום שבעזרתם הוא ניגש למידע, אבל יש מספיק מקרים בהם צריך להפריד ו-Apple לא מאפשרת זאת וע"י כך מסרבלת מאוד את החיים.

אין מה לעשות - זרימת נתונים ב-Android הרבה יותר נוחה ו-"רחבה" מאשר ב-iOS, וזה אחד היתרונות החשובים למי שלא מגביל את עצמו לעולם ה-iTunes מה שנכון כנראה עבור רוב המשתמשים בישראל, וגם לא מעט משתמשים בשאר העולם.

noa_f

New member
כיוון שיש כפתור save - המשתמש ההדיוט

לא צריך להבין מראש.
תמונה - בתמונות. pdf - עם מסמכי הקריאה (iBooks). איש קשר - באנשי הקשר וכו׳ וכו׳.

ויש קבצים יחודיים שממילא אי אפשר לפתוח ללא האפליקציה המתאימה. אפליקציות כאלו גם כוללות אפשרות אחסון קבצים.

לעומת זאת, כשהייתי צריכה להסביר למישהו עם אנדרואיד יותר ישן איך להעביר קובץ של אנשי קשר ממייל לאפליקצית אנשי הקשר, הוא הסתבך. אי אפשר היה בקליק אחד לייבא. היה צריך לשמור. ואז לחפש בכרטיס. ואז לפתוח. הייתי צריכה לעשות בשבילו.
ותמיד יש גם את השאלה: אבל קניתי כרטיס זכרון של 32 ג׳יגה, אז למה אני לא יכול להתקין עליו אפליקציות?
או: אבל למה זה נתקע? (כי, מותק, קנית כרטיס זכרון בשנקל והוא לא מספיק מהיר)

זרימת נתונים באנדרואיד יותר רחבה - למי שיש לו ידע טכני רחב וזמן למידה. כמו שמי שיודע, יכול לעשות קיאקים לאורך נהר הקולורדו הקוצף ולהנות מהחיים. אבל רוב האנשים עושים קיאקים בירדן ואפילו בשנים שחונות, נתקעים בתוך שיחי הפטל בגדה עם הקייק מופנה לאחור.

למעלה