ip

mop666

New member
ip

יש לי בעיה כזאת נגיד ואני חושד שאני פרוץ ונמאס לי פשוט לפרמט את סי איך אני יכול שהאייפי שלי ישתנה כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט כדיי שתיהיה בעיה לקליינט למצוא אותי כאילו לפרוץ בבקשה יעזור לי מאוד אם תענו לי על השאלה ואוכל לעזור לכם בדברים שונים

zorik23

New member
תלוי איך אתה מתחבר לנט

אם יש לך חיבור קבוע אז פשוט תעשה ניתוק ותקבל IP חדש אם אתה מתחבר ב dial-up במודם אז כל פעם שאתה מתחבר אתה מקבל IP חדש מהספק שלך. פירמוט לא עוזר בזה! מה שכן עוזר זה לחפש בתוכניות שנמצאות בזיכרון ולמצוא שם את התוכנית שפותחת את "השער" לפורץ. תריץ msconfig תחפש שם.. (98) או ב task manager ב 2000/XP

uzi2

Active member
לא תמיד ניתוק וחיבור מחדש

לא תמיד ניתוק וחיבור מחדש גורמים להחלפת IP, גם בחיבור מהיר, וגם בחיבור איטי. בחיבור dial-up אם מתחברים למספר טלפון אחר של הספקית זה יגרום למספר ה- IP להיות שונה. בהרבה מקרים התנתקות וחיבור מייד לאריה לא יחליף את מספר ה- IP. כמו כן ב- actcom מספרי ה- IP קבועים.

mop666

New member
יש לי דייל אפ

ובדקתי את זה. וואלה זה באמת משתנה אבל רק המספרים האחרונים תודה על התמיכה

uri_raz

New member
כן - רק המספרים האחרונים משתנים

הספק מקבל בלוק כתובות IP שמתחיל במספרים קבועים, מחלק עוד רמה לאיזור חיוג (כך שמהמספרים הקבועים אפשר לדעת מאיזה איזור בארץ אתה, אלא אם בחרת לחייג לאיזור חיוג אחר), ורק המספרים האחרונים משתנים. אם אתה רוצה מקסימום שינוי, תחייג דרך 136 (שעולה יותר) ותתחבר כל פעם דרך ספק אחר.

למעלה