Ios7

Ios7

פשוט הרסו כמעט כליל את האייפון
לא שהוא היה כזה פונקצינלי לפני כן
אבל עכשיו שמו חותמת וברור שאם לא יתקנו את העדכון הנוראי הזה
על צבעיו וגווניו המחרידים- אנשים יעזבו אותם! כולל אני
זה מצחיק כי דוקא המנהל החדש של אפל מנסה להיפתח לעומת גובס המנוח, אבל הוא נכשל
חזק בעניין הגרפיקאי של העדכון החדש!
אוף פשוט מעצבן

אוף טופיק נראה לי

כל כך עצוב לי לפעמים רק מלחשוב על העולם שגדלתי בו והעולם שהמשכתי לגדול בו ומה שיש היום ומה שיהיה עוד עשר שנים! כילד, היה לי גיים בוי ומשחקים כמו טטריס היו להיט!
זה היה הצעצוע הטכנלוגי הכי משוכלל שהיה לי. וגם אותו קיבלתי ליד רק בגיל 10 ומשהו נדמה לי.
היה לנו מחשב ביתי ישן של אפל ובהם משחקים מצחיקים עם גרפיקה של שנות ה-80. אני בקושי שיחקתי בו וזה היה נדיר שלמישהו היה בכלל מחשב אז...שנות ה90 המוקדמות.
שיחקתי גוגואים, כדורגל, פוטבול, קלפים, סטנגה, תופסת, לגו, גיאייגו ועוד...
ראיתי טלויזיה של ערוץ 1 רק בערב ולפעמים עם הייתי חולה אז אמא הרשתה שאצפה ברכבת ההפתעות.
רק בגיל 13 או 14 נדמה לי שהתודעה למחשב והמשחקים שאפשר לשחק עליו, נכנסו לפופלריות. משהו כמו אמצע שנות ה- 90. אבא קנה לנו מחשב של וינדווס כשהייתי בין 16 או 17
אבא נרשם לכבלים כמה שנים אחכ.
ואז המהפכה התחילה...
היום, ילד בן 4 משחק עם אייפונים ומכשירים טכנלוגיים על בטריות
בגיל 9 הילד כבר יושב על התחת בבית ולא יורד מהמחשב האישי שלו בחדר
וכמובן שיש בכיס שלו אייפון

BravoMan

Active member
אל תדאג, זה לא ילך רחוק:

מחשבים לא נבנו לשחק משחקים.
אבל בהתחלה, אף אחד לא חשב לשים מגבלות מלאכותיות על מחשבים, כל מה שיכולת לחשוב לעשות איתם יכולת לעשות אם היה לך הידע המתאים.

וככה קיבלנו משחקים ועוד אלפי שימושים למחשבון המהולל שאנחנו קוראים לו "מחשב" שאף אחד בעצם לא חשב עליהם בתחילת הדרך.

אבל היום הטכנולוגיה נשלטת ע"י תאגידים, ואף אחד כמעת לא מלין על אלפי מגבלות מטומטמות ופוגעניות שלמעשה מונעות התפתחות הטכנולוגיה ולא מאפשרות לאף אחד לנצל אותה במלואה.

אם Apple היית מתנהגת בתחילת דרכה כפי שהיא מתנהגת כיום, כנראה שלא היינו רואים משחקי מחשב.

אותו דבר קורה גם לאינטרנט תודות לתעשיות הפצה המיושנות שאינן מבינות שהן פושטות רגל כי הן לא רלוונטיות, לא בגלל שאנשים מנצלים לרעה את הטכנולוגיה, אבל זה כבר נושא שלחלוטין לא קשור לפורום הזה.

AYELET1

New member
ממה אתה כה אפוף יאוש?

BravoMan

Active member
אתה היחיד.

האמת שיצא לי לראות את iOS 7 על מכשיר חי והמראה שלה הוא לא כזה נוראי.

ומשתמשי iPhone גם ככה רגילים לחוסר פונקציונליות - חינכו אותם שטלפון שעושה דברים זה רע.
אבל עכשיו שנתנו להם את "מרכז השליטה", משהו שהיה קיים עוד ב-Windows Mobile העתיקה, הם חושבים שהמערכת החדשה היא שיא הטכנולוגיה, במיוחד כשהיא רצה על מעבד שהוא 64bit (בלי שום סיבה מיוחדת).

גם אם מחר Apple תחליט למכור פושטיפון ולקרוא לו iPhone 8 תוכל לראות תורים של אנשים שגם יסבירו לך למה אפליקציות זה רע.
(תראה כמה חולירות יש ל-Android!)

וזו הגאוניות האמתית שג'ובס השאיר אחריו, והיא כנראה תחזיק את Apple למעלה עוד שנה שנתיים למרות מה שחשבתי לפני השקת המכשירים החדשים.

למעלה