INXS

zoe80

New member
INXS

INXS שוב פעילים- יש להם סולן חדש ומעולה (למרות שאין תחליף למייקל), האלבום יצא בארה"ב ב 29/11. דרך אגב לגבי פאהק-רוק אמריקאי פשוט ואקוסטי- מישהו שמע על הסולן שמופיע בשם Dashnoard confessional- הוא פאקינג מעולה ומרגש.

whatever4

New member
להקה נחמדה....

היי פעם ראשונה שלי בפורום
. דווקא היו להם כמה קלאסיקות רוק שנראה לי אפילו משמיעים ברדיו עדיין (by my side ו-never tear us apart). נראה כמה הם יצליחו עכשיו.

rainbow 1974

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

מעניין באמת.. ג'יי די הזה לא נראה רציני.

whatever4

New member
תודה../images/Emo140.gif

אומנם הוא באמת לא נראה רציני אבל דווקא יש בו איכויות של רוק סטאר. אני משערת: אחרי דיסק וסיבוב הופעות- הם מתפרקים.

ג'יי די הוא כל כך גיי די!

אני שונאת אותו, הוא תופס מעצמו יותר מידיי... מיג היה צריך להיות הסולן הוא היה באמת רציני.. גם ג'ורדיס היתה מדהימה אבל לא לאינקסס לדעתי.. גם מרטי היה יכול להתאים להם.. ג'יי די חרטטן. אני אומרת הוא לא עומד בעומס אפילו של הסיבוב הופעות הראשון.

digression

New member
מרטי היה מעולה! גם ג'ורדיס

אבל עדיף להם להופיע לבד בהרכבים משלהם עם חומר מקורי ולא עם אינקסס..

whatever4

New member
נכון השאלה היא...

אם הם יקבלו חוזה תקליטים או לא. אני מאמינה שמרטי יצליח לבדו כי הוא הכי מקצועי מבין כולם וגם השיר שהוא הוציא בתוכנית מאוד קליט (נו השיר הזה עם העצים...). באשר ליתר המתמודדים אני לא כל כך בטוחה.... מיג מאוד מוכשר אבל אני לא רואה אותו מצליח בתחום המוזיקה כל כך, כנ"ל לגביי ג'ורדיס.

epitaph

New member
השיר עם העצים?

במקרה אתה יכול לתאר איך הוא הולך? ליריקה, משהו...

whatever4

New member
אני בת../images/Emo68.gif

הוא שר שיר מקורי שלו שנקרא Trees. אני זוכרת רק שהפזמון הולך ככה: ".....It will be you and me up in the trees" הוא הופיע איתו פעמיים. יש אותו באתר של התוכנית.

zoe80

New member
YOU're totaly right

Yea; they are so young and INXS members are so old..... and they'll probably won't let their new lead singer to write' only to perform.....

למעלה