into kashmir

zeppelin20

New member
into kashmir

שלום לכולם:) מישו יכול לעזור לי ולהגיד לי עלמה מדברים השירים קשמיר וסטרווי לגן עדן? תודה מראש...

AeroTom

New member
אממ..

כדברי רוברט פלאנט, המילים ל- Kashmir נכתבו בהשראת מסע ארוך במכונית שעשה בדרום מרוקו. המילים הן ברובן כנראה דברי םשהוא עצמו חווה במסע הזה. הכתיבה של המילים של Stairway To Heaven הושפעה בעיקר מהספרים שרוברט פלאנט קרא באותו זמן. "עלילת" ה-Lyrics כדברו היא על מסע של מישהי אחרי שלמות רוחנית... רוברט שאב מילים גם לא מעט מעבודות של לואיס ספנס, וגם אמר בעצמו ש-Magic Arts In Celtic Britian של ספנס, היה אחד המקורות ל-Stairway.

AeroTom

New member
אף אחד לא אמר שזו עיר במרוקו...

זה שהמילים של השיר נכתבו בהשראת המסע של רוברט ב-מרוקו, לא אומר שהעיר קאשמיר באמת נמצאת שם...
כמו שאמרת-היא בהודו. למעשה חברי הלהקה אמרו שהם לא ביקרו שם בכלל בעצמם. השם המקורי של השיר היה אגב-Driving To Kashmir. לא אמרתי כמובן בהודעה שלי שהעיר נמצאת במרוקו. אין קשר בין הדברים. פשוט המילים של רוברט לשיר נכתבו בהשראת הטיול-מסע שלו בדרום מרוקו.

AeroTom

New member
צודק

העיקר להבין מכל השרשור הזה- שאף אחד לא אמר שזה בהודו...

MusicA

New member
../images/Emo12.gifאבל אמרו שזה בהודו.

אולי התכוונת ל"אף אחד לא אמר שזה לא בהודו"?

AeroTom

New member
ב-*מרוקו* התכוונתי כמובן. סליחה

שאף אחד לא אמר שזה ב-מרוקו

MusicA

New member
מרוקו?

איזה טמבל הוא נו, כבר תכננתי טיול עוד כמה שנים להודו-קשמיר, לראות על מה מדובר. מה הוא כותב לי קשמיר?! שיכתוב מרוקו, היא לא באותה יבשת אפילו, מה קרה לו?

zeppelin20

New member
קשמיר

זה בגבול אם אנלא טועה בין הודו לפקיסטן או משו נו יש סכסוך כזה ומפחדים שאחת המדינות תזרוק אטום

למעלה