instant reboot

annefan

New member
instant reboot

לפני שאני מתחיל להפוך את האינטרנט, מישהו מכיר תוכנה שעושה reboot מיידי למחשב מתוך windows 2000? אני מתכוון לתוכנה, רצוי command-line שעושה reboot מלוכלך לחלוטין, לא שואלת אף תוכנה אם היא רוצה לשמור, רצוי שאפילו לא תנסה לשמור דברים. הרצה => reboot! ראיתי פעם משהו כזה ללינוקס, אני מחפש משהו כזה ל-windows. (ההנחה היא שאין שום בעיית הרשאות על המחשב)

annefan

New member
סליחה שאני מקפיץ

אבל א. יש קישור? ב. יש תוכנה אחרת? ג. מישהו כתב משהו כזה פעם?

vinney

Well-known member
בלינוקס זה משהו אחר...

יש את reboot -n או halt שעושות לך את זה
בחלונות יש את API הכיבוי, שאתה יכול להגיד לו לא להתחשב באפליקציות פתוחות. נסה את ExitWindowsEx עם דגל EWX_FORCE

annefan

New member
reboot -n לא עושה מה שאני רוצה

הוא מאתחל את המחשב עכשיו, אבל הירידה היא מסודרתץ אני מחפש ירידה מיידית, בלי כתיבות ובלי בטיח (alt-sysrq-b, אם אתה מכיר)

annefan

New member
שוב

האם shutdown יעשה cache-flush ויכתוב את הנתונים לדיסק? יעשה. האם shutdown ישמור כמה שיותר מידע לפני האתחול? ישמור. האם זה מה שאני רוצה? לא!! תחשוב במונחים של ניתוק חשמל? ככה!

codec

New member
עלו לי שני רעיונות

משהו נחמד שעבר ב-DOS ו-WINDOWS ישנים יותר: triple fault. מה שקורה הוא, אתה משנה את ה-IDT לאורך 0 ומריץ פקודת INT. הדבר הבא שתראה זה REBOOT. ה-CPU מגלה PAGE FAULT בתוך PAGE FAULT, מרים ידיים והולך. אבל אני לא בטוח שזה יהיה כל-כך קל ב-2000/NT/XP, בלי להתקין איזה DRIVER קטן... הרעיון השני הוא לדבר עם רכיב ה-APM של המחשב (אחראי על power management), ולהגיד לו ללכת לישון. מצאתי תוכנית שטוענת שהיא עושה את זה, תסלח לי אם לא בדקתי אותה. אתה מוזמן לנסות, רק תודיע לי אם כן. מעניין לדעת.

עידו123456

New member
אתה בטח יכול (אם אתה רוצה)

לכתוב תוכנה של 10 שורות שקוראת ל Blue Screen of Death (זה נמצא ב API) או לנצל בעיה מאינספור הבעיות של חלונות.

למעלה