INSTALLSHEILD X, קצת

• פותח הנושא neko
  • פורסם בתאריך

neko

New member
INSTALLSHEILD X, קצת ../images/Emo32.gif

אנחנו בונים התקנה בINSTALLSHIELD X, שבפני עצמה עובדת בסדר - אבל אנחנו רוצים בנוסף שאחרי סוף ההתקנה יתבצע RESTART (דרישה של הMSDE)ולאחריו הSQL AGENT ירוץ עם הDB שלנו (שאנחנו גם לא יודעים לחבר לINSTALLATION, שזו בעיה בפני עצמו). מישהו יכול לנדב טיפ או שניים בנושא?

annefan

New member
ככה

א. למה צריך reboot? ב. ל-IS 9 ומעלה יש כמה פונקציות של services. כיוון ש-SQLAGENT הוא service אפשר לשנות לו את ההגדרות דרך הפונקציות האלה (דרך Custom Action מסוג Installscript). ג. לגבי התקנת DB, תבדוק אם לא יותר פשוט לכתוב תוכנת התקנת DB ב-VB, שמקבלת כפרמטרים את השרת\משתמש\סיסמא ו-SQL script להרצה.

neko

New member
0. תודה על התגובה הזריזה

1. למיטב ידיעתי צריך... טועה? 3. זה בדיוק מה שעושים כרגע, רק בDLL של ++C. 2. זה מה שתכנננו, אבל התוכנה שלנו אמורה לתמוך בWIN98, והפונק' שמפעילה SERVICE עובדת רק על נגזרות NT...

neko

New member
הרגע נפלה עלינו התובנה שבעצם

אין סיבה להריץ את הSERVER של התוכנית על 98 ממילא (SERVER, DUH), אז זאת לא בעיה

annefan

New member
עד כמה שאני זוכר

לא צריך reboot, אבל אני גם לא זוכר, וגם לא מבין מה בדיוק אתם עושים. אם אתם מתקינים DB חדש על SQLSERVER למה אתם צריכים reboot? שנה טובה!

neko

New member
צודק, לא צריך REBOOT.

אבל צריך להתקין על ה-MSDE את הDB שלנו (לבנות סכמות ולהכניס נתונים), להכין אותו לעבוד כSERVER, וכמובן להריץ את הSERVICE של הAGENT. איש הDB שלנו כבר חושב שהוא נסגר על איך לעשות את זה (עם INSTALLSCRIPT שהוא כתב שאמור להשיג את שם המחשב מהREGISTRY וכו' בשביל ההרצה).

annefan

New member
אה, MSDE

בגירסה 10, הם התחילו לטפל בהתקנות DB על MSSQL. אני לא יודע מה קורה עם MSDE. לגבי שם המחשב יש property בשם COPMUTERNAME אם אני לא טועה. לא צריך להתעסק עם registry.

למעלה