Insprison6000/IBM R50e/HP Pavillion

wakshlak

New member
ואיזה מחשב מומלץ ששוקל 2-2.4 ק"ג?

או קצת פחות - כמובן על תקציב גבוה יותר (עד 7.5-8)

wakshlak

New member
לפי דרישותי הקודמות:

לפחות 512 זיכרון, 40 הארד דיסק ומחברה טובה.

Jan22

New member
דגמי הNX של HP טובים מאוד

דגמי ה6000 - שביניהם דגם ה6110NX דגם חזק http://www.superwarehouse.com/HP_Compaq_Business_Notebook_Nx6110/PT604AAABA/p/484308 דגמי ה8000 - דגמי היוקרה של HP - גם טובים .

wakshlak

New member
ה - NX6110 הוא 2.7 ק"ג. קלים יותר?

זה עדיין כבד מדי, את/ה מכיר/ה אולי קלים יותר?

Jan22

New member
איזה משקל אתה מחפש ?

רק תזכור - משקל מופחת מחיר עצום ..תרשום משקל ,נתונים ומטרות של הנייד ,ונתאים דגמים .

wakshlak

New member
מה שאני מחפש.... (בתוך ההודעה)

עד עכשיו חיפשתי בעיקר דגמים בסגנון שרשמתי בתחילת ההודעה. אבל חשבתי על זה די הרבה והגעתי למסקנה שלהסתובב עם 3 ק"ג על הגב - 4 שנים באוניברסיטה, זה לא מעט. אז מה שאני עכשיו בודק, זה מחשבים קלים יותר (2-2.4 ק"ג בערך), 512 זיכרון, נפח של לפחות 40 גיגה ובסה"כ מחשב טוב, אבל לא צריך להיות מחשב על (זה כולה לאוניברסיטה לא למשחקים או תוכנות גרפיקה חזקות). המחיר שלי נע כעת בין 5.5-8 בערך, כאשר אני מקווה יותר לכיוון ה -7, מאשר ל-8. יש עצות טובות?....

Jan22

New member
תראה למטרות של אופיס סרטים

ומשחקים פשוטים תוכל להסתפק בפנטיום 3 עם 256MB ,יהיה חבל להשקיע 7000 ש' על חומרה שלא לשתמש בה בסופו של דבר ,מבין ?

wakshlak

New member
זה לא מדוייק...

בתור אחד שיצא לו לעבוד עם 256, אני יכול להגיד שהיום זה לא ממש מספיק אפילו בשביל ווינדוס ואופיס ודברים פשוטים. הייתי משתגע כל פעם שאפילו בשביל להעלות דברים פשוטים הוא היה חושב. בנוסף, כן יש לי רצון שזה יעלה את פוטושופ בצורה סבירה, למרות שזה לא חובה. יש לך בכל זאת הצעות?

wakshlak

New member
בנוסף כרגע אני מתמקד במשקל נמוך

ופחות בביצועים היסטרים...

Jan22

New member
תחת הקטגוריה מחשבים ניידים

תבחר את HP - הדגם הרביעי .

wakshlak

New member
זאת נראית הצעה טובה מאד (כנס)

האם המחירים כוללים מע"מ? כי זה רק 5500 (בערך) למחשב שהצעת לי - שהוא 2.4 ק"ג. האם יש לו חסרון גדול שלא שמתי לב אליו? (אני מסתפק במסך 14).

Jan22

New member
יש לו מהירות הרדיסק 4200

אם אתה לא מקודד קבצי וידאו או משהו בסגנון ,זה לא יפריע לך יותר מדי ,לדעתי זה הצעה טובה עם מחיר סביר ומפרט עשיר .

wakshlak

New member
אה... זה עולה בעצם 7000 שקלים

זה באמת לא כולל מע"מ... בכל מקרה, זאת הצעה די טובה והמחשב יחסית קל וזה טוב.

Jan22

New member
הדגם לא רע ..יתרה מכך

הוא מגיע עם 3 שנים אחריות .

למעלה