informant וחיות אחרות

informant וחיות אחרות

טוב ניסיתי את ה Informant ובהחלט אני רואה למה אומרים שהיומן של הפאלם הרבה יותר פשוט, קל, נוח, נפלא, נהדר, גמיש, ידידותי, סימפטי, מעולה, מדהים לשימוש אל מול הפוקט. מישהו ניסה תוכנות PIM אחרות? מישהו מכיר אחרות? ואיך זה שעדיין אין אמולטור לפאלם בפוקט? יש אמולטור לקומודור 64! אז למה לא לפאלם??? - או לפחות ליומן שלו??@#$?@#$@#$@#$. רעיונות מישהו?
מיקי

shorer

New member
האם למדת את האינפורמט לעומק?

אתה עשוי לגלות כמה דברים שאין בפאלם. לי יש גם פוקט פי-סי וגם את זייר-72 החסרון הגדול ביותר מבחינתי זה נושא ה- MEMO שבפאלם הוא נוח. ניתן לקבוע קטגוריות למיון. בפוקט - זה נקרא פתקים. יש קושי למיון ועוד כהנה וכהנה. אבל לאינפורמט יש פתרון לזה.גם לגבי היומן תמצא באינפורמט יתרונות לעומת הפאלם. מבחינת מהירות תגובה של הנדסת אנוש - הפאלם מנצח. מבחינת עומק והרחבה הפוקט עדיף השילוב של אינפורמט עם תוכנת SPB יתן לך את מה שנותן הלאונצ'ר-X בפאלם, אייקונים של התוכנות על "שולחן העבוה" בפוקס

אחד הדברים החשובים לי ביומן זה

בפאלם אני משתמש ב datebk5. ושם בתצוגת שבוע, אני מקבל את כל הפגישות כל אחת בצבע שלה, עם אייקון על הצבע, בצורה כזאת שאם אני לוחץ על פגישה, אני מקבל את הפרטים שלה בקוביה צפה. באינפורמנט זה או צבע, או אייקון, ואי אפשר לבדוק את הפגישות באופן כזה פשוט ומהיר. האם יש תכנה שעושה את זה? - זה הדבר הכי עקרוני לי ביומן האמת. מיקי

raananta

New member
כמעט כל מה שתארת אפשרי

פרט לאפשרות לראות את פרטי הפגישה בתיבה "צפה". ניתן לתת צבע לכל קטגוריה ולהחליט אם אנחנו רוצים שהצבע ישפיע על הטקסט או הרקע שמאחריו. בנוסף ניתן להחליט שלפגישות יהיה צבע מותאם לקטגוריה ושהדבר ישפיע\לא ישפיע על אנשי קשר באותה קטגוריה. כלומר, יש לך אפשרות להחליט מה העדפות הצבע שלך לגופו של עניין. במקום תיבה "צפה" אתה מקבל את הנתונים המלאים של הפגישה על מסך מלא. אם כי תיבה צפה מציגה לך את פגישות ומשימות היום. לדעתי פשוט לא התעמקת בתוכנה מספיק. היא מסוגלת להמון, פעם אפילו אמרתי שהיא עושה יותר ממה שאפשר לרצות. (כמה אני צודק?!? לא יודע)

מישהו ניסה את ה Agenda Fusion?

כרגע, על פי הבדיקה הראשונית המהירה, הוא נותן את הנקודה הספציצית החשובה לי. חלוקה לפי שבוע, עם צבעי קטגוריה, אייקון באמצע הפגישה, ובנגיעה בפגישה חלון צף עם פירוט. למישהו יש ניסיון עם התכנה הזו? (במיוחד פלמיסטים לשעבר/או לשעדיין (איילת
) ) יום טוב הכל טוב מיקי

shorer

New member
באינפורמט ניתן יותר טוב לבצע כל מה

שציינת.חלוקה לשבוע עם צבעי קטגוריה,בנגיעה יצוף חלון ובו פירוט ואתה הוא הקובע עם החלון הצף יבוא למעלמ או באמצע

raananta

New member
אין אפשרות להציג פרטי פגישה בחלון צ

צף. ניתן להציג את פגישות ומשימות היום בחלון צף אך לא את פרטי הפגישה הספציפית. שלא תבין לא נכון PI היא ההמלצה שלי.

מישהו מכיר את ה Pocket Controller

עוד תכנה חמודה שאני מנסה ביומיומיים האחרונים. מאפשרת שליטה מלאה על הפוקט ישר מהמחשב. יש לי על המסך את הפוקט עצמו אחד לאחד.. דיי חמוד. וגם שימושי, אם להפעיל דברים ביתר נוחות, אם להקליד דרך המקלדת פנימה לתוך הפוקט, אם להקליט את התמונה כדי ליצור הסברים לאנשים ועוד. מיקי

AYELET1

New member
יש למיקרוסופט תוכנה דומה חינמית

Remote Display Control במסגרת דף ה"צעצועים" שלה לפוקט הבעיה רק שמסתבר שהתכנה גורמת לברבור מסויים בפוקט, ועל פניו זה פשוט לא מובן למה ומתי (עד שתופסים מאין הצרה הזו באה...)

למעלה