Infected - Shakawkaw {with Mayumana

Sputer

New member
Infected - Shakawkaw {with Mayumana

אוווווווווווווווווווווווווו כמה זמן חיכיתי לזה מהיום ששמעתי ברדיו בלייב את ההופעה שלהם עם מיומנה נדלקתי על זה סוףסוף זה יוצא.... גרסה מיוחדת אש..... Shkawkaw 4 Ever
גם הרמיקס לסיטיס אוף דה פיוצ'ר של טיימלוק חמוד... חח גרסה פחות מסחרית מהאורגינל..... לא רע בכלל

NeTa141

New member
קרה לי עכשיו דבר מפחיד חחחח

באתי להמליץ על הרמיקס של ווייב טרייב... ובזמן שחיפשתי תשם של זה פתאום התוכנה של המוזיקה שמה לי את זה חחח (זה מעביר לי שירים לבד בסדר אקראי).. איזה טלפטיהה !! חחח Infected Mushroom - Shakawkaw (Vibe Tribe Remix) רמיקס ענקק!!

TRANCE ADDICT

New member
יאלה זה מחזיר אותי להשקה של האלבום

בגני התערוכה עם מיומנה ג'יי ויוז רמי פורטיס וברי...איזה נדיר היה...באמת קטע מעולה עם מיומנה בהופעה בלייב זה היה מדהים...

y o b b o

New member
יו איזה הופעה הייתה!!!!!

אני הייתי אז ממש דלוק על אינפקטד ליפני שהערסים ששומעים אותם גרמו לי דיי לא לסמפט אותם.. נסעתי עם חבר בערב ברכבת אכלנו אצל סבתא שלי ומשם לגני התערוכה ללילה מטורף! כשסגרו את המסיבה היה עצוב.. ואז הלכנו לתחנת רכבת ישנו על הספסלים שעתיים עד שהרכבת באה.. ואז ברכבת לא היה ממש מקום לישון ונתפס לי הצוואר.. וירד בחוץ גשם.. קיצר היה הכיף של הלייף!

טראק מושלם

מכל הכיוונים ומכל הצדדים אין דרך אפילו הכי קטנה לשפר אותו. כאלה טראקים מוכיחים שאינפקטד הם הכי הכי אבל הכי טובים . לדעתי....

למעלה